Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Galil Genetic Analysis Romania

Galil Genetic Analysis Romania

Prezentare Galil Genetic Analysis Romania

Vezi toata descrierea

GGA România este o subsidiar─â a GGA - Galil Genetic Analisys Ltd, cel mai mare laborator genetic privat din Israel ┼či unul din pu┼úinele laboratoare medicale existente în lume, autorizate OECD-GLP. GGA este autorizat ca laborator clinic de Ministerul S─ân─ât─â┼úii din Israel, recunoscut ┼či confirmat de Autoritatea Interna┼úional─â de Acreditare a Laboratoarelor ┼či certificat ISO 9001.

GGA folosește tehnologia inovativă a Chipurilor ADN, capabilă să detecteze un număr mult mai mare de date, rezultatele fiind exacte, mai rapide, iar costurile mult mai mici.

Prin intermediul testelor genetice se diagnosticheaz─â din timp anumite afec╚Ťiuni, pentru a preveni, interveni ╚Öi reduce gravitatea bolii. Testele genetice au ajutat pân─â acum sute de mii de persoane ╚Öi familii s─â previn─â sau s─â se preg─âteasc─â pentru boli ereditare ╚Öi s─â ia decizii informate cu privire la s─ân─âtatea lor.

Aflarea riscului personal la predispozi╚Ťii genetice, sau cel al copilului dumneavoastr─â reprezint─â una din cele mai responsabile modalit─â╚Ťi de a v─â proteja familia

Laboratoarele Genetice GGA reprezint─â o resurs─â nou─â pentru cei care pl─ânuiesc s─â-╚Öi întemeieze o familie, au un membru al familiei sau prieten ce sufer─â de o afec╚Ťiune genetic─â sau doar un interes personal în a se supune test─ârii genetice.

Testare genetic─â oferit─â

Listele de mai jos prezint─â o parte dintre genele pe care laboratorul nostru le testeaz─â, metodele test─ârii ╚Öi timpul de r─âspuns. Listele sunt organizate în func┼úie de afec┼úiuni (oncogenetic─â, afec┼úiuni metabolice, neurologie etc.). În cazul în care ave┼úi o gen─â care necesit─â analiz─â, v─â rug─âm s─â contacta┼úi laboratorul nostru pentru a ob┼úine mai multe informa┼úii.

  • Oncogentic─â
  • Hemato-Oncologie
  • Farmacogenetic─â
  • Cardiogenetic─â
  • Boli Metabolice
  • Boli Oftalmologice
  • Dismorfologie
  • Testare Pre ╚Öi Postnatal─â
  • Neurogenetic─â

Galil Genetic Analysis Romania

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Aleea Privighetorilor, nr. 82-84, sector 1, Cod 014031

Tel: 0212320397

E-mail:

L
9:00-0:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
0:00-0:00
M
9:00-19:00
D
0:00-0:00
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!