Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

FOCUS MEDICAL GRUP

FOCUS MEDICAL GRUP
Noi avem grija de sanatatea angajatilor dumneavoastra

Prezentare FOCUS MEDICAL GRUP

Vezi toata descrierea

Un cadru legislativ armonizat cu normele europene va confera dreptul la servicii de medicina muncii.

Medicina muncii este o specialitate medicala care studiaza relatia sanatate – munca, mai exact prevenirea bolilor profesionale si a bolilor legate de profesie recunoscute de normele legale nationale care prevad, printre altele, obligativitatea efectuarii unui examen medical calificat, atat la angajarea in munca, cat si periodic – sarcina exclusiva a angajatorului.

Focus Medical Grup va ofera servicii medicale de specialitate constand in control medical general adaptat postului de munca si, in particular, factorilor nocivi profesionali (noxe profesionale), varstei, sexului, pozitiei in organizatie, in conformitate cu Legea Securitatii si Sanatatii in Munca nr. 319/2006 si H.G.355 publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr.332 din 17.05.2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor. Supravegherea medicala se face prin examinari clinice, analize medicale si investigatii (electrocardiograma, visiotest, audiometrie, spirometrie, etc.).

Rapoartele finale ale actiunilor preventive anuale de control medical periodic si control medical la angajare prevad masuri de imbunatatire a conditiilor de munca, decelarea subiectilor cu patologie cronica, a subiectilor “in atentie medicala deosebita” (ex. Gravide, handicapati, tineri, varstnici, etc.) in vederea prevenirii bolilor profesionale si a accidentelor de munca.. Promovam relatia directa medic-angajat pentru rezolvarea tuturor problemelor de sanatate si sociale ale angajatilor in beneficiul angajatorilor.

Noi facem recomandari privitoare la amenajarea ergonomica a locului de munca, ameliorarea portofoliului de activitati, diminuarea stresului.

Focus Medical Grup este certificat pentru Sistemul de Management al Calitatii privind servicii medicale de medicina muncii in ambulator indeplinind conditiile Standardului SR EN ISO 9001:2001.
Noi nu acordam concedii medicale si nu recomandam prescriptii medicale, cu exceptia celor referitoare la bolile profesionale si a celor legate de profesie.

Echipa completa de specialisti ai Focus Medical Grup cu aparatura necesara activitatii se deplaseaza la dumneavoastra, scutindu-va de drumul la spital, policlinica sau centru medical. Noi depunem tot efortul pentru a preveni starea nedorita care se numeste boala.

Prin reteaua de centre medicale partenere din tara, asiguram servicii medicale si in alte judete.

Examenele de medicina muncii pot fi realizate si in cadrul unor abonamente medicale, care sa includa si alte investigatii suplimentare.

FOCUS MEDICAL GRUP

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Splaiul Independentei, nr.202

Tel: 0213110347

Fax: 0213110347

E-mail:

Web: www.focus-medical.ro

L
9:00-16:00
V
9:00-16:00
M
9:00-16:00
S
Inchis
M
9:00-16:00
D
Inchis
J
9:00-16:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!