Firme medicale

Evomed

Evomed
cu pasiune
5
din 0 voturi

Prezentare Evomed

Vezi toata descrierea

 Fondata in anul 2011, Clinica Evomed si-a propus dezvoltarea de servicii specializate medicale inovative, orientate mai ales in domenii de nisa precum tratarea tulburarilor de continenta urinara, a urinarii dese, a cistitelor repetate si a vezicii dureroase, a enurezisului si a urinarii nocturne.


Abordarea acestor tulburari este una functionala punindu-se accent pe investigarea complexa a functiilor aparatului urinar inferior, vezica si sfinctere, investigatiile fiind URODINAMICE dar si ecografice, biologice.
Tratamentele oferite sunt de asemenea orientate spre recuperarea functiei alterate, sunt conservatoare si includ reeducarea mictiunii prin bio-feedback, prin stimulare electrica periferica, kinetoterapie, conform standardelor terapeutice Europene.

Biofeedback-ul este un instrument fundamental pentru reabilitarea planşeului pelvin, putând fi folosit atât pentru antrenarea mușchilor pelvini hipotoni, cât și pentru relaxarea musculaturii pelvine hipertone.

Ca principiu, biofeedback-ul perineal este ... Citeste mai departe

Evomed

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Cezar Bolliac, nr 21B

Tel: 0740077337

E-mail:

L
9:00-16:00
V
9:00-15:00
M
13:00-19:00
S
Inchis
M
13:00-19:00
D
Inchis
J
9:00-15:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.