Firme medicale

Eureko

Eureko
Abonamente de sanatate in clinici private

Prezentare Eureko

Vezi toata descrierea

Planurile de Asigurări de Sănătate EUREKO reprezintă un pachet complex de servicii medicale integrate intr-un sistem de sănătate ultraspecializat. Mai mult, acestea permit şi asigurarea persoanelor dependente, precum soţul/soţia asiguratului şi copiii cu varsta cuprinsă intre 30 zile şi 18 ani.

Reţeaua de Sănătate Eureko

Reţeaua de Sănătate Eureko este un sistem integrat de protejare a sănătaţii care vă asigură accesul la servicii medicale de inaltă calitate in cel mai scurt timp posibil. Ne adaptăm permanent nevoilor dumneavoastră şi răspundem exigenţelor clienţilor noştri prin achiziţionarea celor mai noi tehnologii medicale si prin selecţia strictă a medicilor şi a centrelor de diagnostic aproximativ 200 in toata tara (printr-e care Euroclinic , Regina Maria Sanador , Medicover , Westeye etc ).Reteaua completa de clinici se gaseste pe site-ul nostru www.eureko.ro.

Reteaua furnizorilor de servicii medicale Eureko va pune la dispozitie: cabinete medicale private, centre de diagnostic si tratament, laboratoare, centre de diagnostic imagistic, spitale, furnizori de servicii de urgenta. Reteaua este distribuita astfel incat sa ofere maximum de accesibilitate geografica, atat de necesara pentru a livra optim toate aceste servicii.

EUREKO işi doreşte să fiţi in permanenţă sănătos. De aceea vă recomandăm să evitati apariţia sau complicaţiile unor afecţiuni, prin adoptarea unui stil de viaţă echilibrat şi consultaţii preventive.

Cu asigurarea de sanatate Eureko beneficiati de: consultatii la medici specialisti, control anual preventiv, vizite ale medicului la domiciliu, proceduri medicale, analize de laborator, imagistica (ecografii, radiografii, tomografie computerizata etc), discounturi la servicii stomatologice, spitalizare, interventii chirurgicale in tara si in strainatate, transport medical de urgenta, Call Center , asigurare de calatorie in strainatate, acces 24 de ore din 24, 7 zile din 7 la Centrul de Coordonare, acces la reteaua de sanatate Eureko.

Alegeţi cu incredere asigurările de sănătate EUREKO. Veţi afla că sănătatea dumneavoastra poate fi menţinută sau recaştigată intr-un mediu prietenos şi confortabil. În Reţeaua de Sănătate Eureko veţi găsi mereu medicul potrivit la locul şi momentul potrivit.

Abonamentele sunt personalizate in functie de varsta , de acea pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati.

Cu stima ,

Nicolae Precup

Consultant executiv Eureko

Tel. 0784.110.888

[email protected]


Eureko

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Bd. Decebal 25-29

Tel: 0784110888

E-mail:

Web: www.eureko.ro

L
9:00-19:00
V
9:00-19:30
M
9:00-19:00
S
0:00-0:00
M
9:00-19:00
D
0:00-0:00
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!