Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Estetico - Cabinet medical individual de chirurgie plastica

Estetico - Cabinet medical individual de chirurgie plastica

Prezentare Estetico - Cabinet medical individual de chirurgie plastica

Vezi toata descrierea

Va oferim experienta noastra de peste 10 ani in imbunatatirea aspectului estetic si speram ca preocuparea dumneavoastra pentru infrumusetare sa gaseasca aici solutii, indiferent de varsta sau sex.

 

Scopul nostru este simplu: sa va oferim un aspect cat mai atractiv si mai natural care sa va imbunatateasca increderea in dumneavoastra si infatisarea, utilizand cele mai avansate tehnologii si cele mai sigure tehnici atat in domeniul chirurgiei estetice cat si al metodelor estetice minim invazive, nechirurgicale.

Demersul catre chirurgia estetica nu este niciodata zadarnic pentru ca frumusetea sta in detalii. Imbunatatindu-va aspectul, va veti asigura o mai buna calitate a vietii si va veti simti mult mai bine in propria piele. Totusi este important sa aveti asteptari realiste privind felul in care chirurgia estetica va poate schimba viata. Infatisarea este doar o mica parte din ceea ce sunteti.

Proceduri

  • Chirurgia fetei. Acest bilant este realizat in cursul consultatiei cu dr. Marius Popescu. Consultatia permite, dupa un examen clinic aprofundat, sa se analizeze fata in totalitatea ei, pentru a intelege evolutia sa.
  • Chirurgia sanilor. Sanul este principalul simbol al feminitatii. Operatiile estetice la nivelul sanilor sunt cele mai frecvente interventii de chirurgie plastica. Normele estetice difera de la o civilizatie la alta.
  • Chirurgia siluetei. In cazul in care grasimea este excedentara intr-o zona localizata se numeste lipodistrofie localizata si necesita liposcutie (a nu se confunda cu obezitatea difuza).
  • Alte Operatii. Chirurgia plastica este o specialitate medicala care implica refacerea formei si a functiei, in special la nivelul mainilor, fetei si organelor genitale (inclusiv sanul).
  • Tratamente nechirurgicale. In ultimii ani, tratamentele neinvazive, injectabile au luat o amploare fara precedent. Daca nu doriti sa apelati la metoda chirurgicala, aceste tratamente injectabile care implica riscuri mult mai mici

 

Estetico - Cabinet medical individual de chirurgie plastica

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Hatmanul Arbore nr. 8 - 10, etaj 4, ap 43, interfon 43, Sector 1, Bucuresti (intre Calea Floreasca si Calea Dorobantilor).

Tel: 0723235577

E-mail:

Web: www.estetico.ro

L
14:00-19:30
V
14:00-18:00
M
14:00-19:30
S
Inchis
M
14:00-19:30
D
Inchis
J
14:00-19:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!