Firme medicale

Est Invest Farma

Est Invest Farma
Exigenta in calitate

Prezentare Est Invest Farma

Vezi toata descrierea

Est Invest Farma este o companie farmaceutică ce activează pe piața farma din România începând cu anul 2012, fiind specializată în importul și distribuția de produse farmaceutice.

Suntem reprezentantul unic autorizat pentru România a unor firme de renume atât din Uniunea Europeană cât și din afara UE. Produsele sunt importate direct în baza contractelor de exclusivitate pe care le avem cu producătorii.

Atât noi, cât și partenerii noștri, facem toate demersurile ca produsele pe care le comercializăm să ajute la îmbunătățirea sănătății și creșterea calității vieții.

De la început, obiectivul nostru a fost și este acela de a construi o companie puternică și stabilă, prin selectarea strategică și exigentă atât a produselor cât și a partenerilor de afaceri. Astfel, am introdus pe piața farmaceutică produse inovatoare, eficiente și accesibile pentru pacienți.

Portofoliul nostru  este în continuă dezvoltare și constă într-o gamă de produse care acoperă arii terapeutice variate precum diabetologia, dermatologia, oncologia sau chirurgia.

Produsele noastre sunt disponibile in farmaciile Catena, Sensiblu, Punkt, Ropharma, Farmaciile Dona.

Est Invest Farma

IASI

Iasi

Adresa: Piata Voievozilor, nr. 8, Bl X6, tronson 1, parter.

Tel: 0745779629

E-mail:

Web: www.estinvestfarma.ro

L
8:00-4:00
V
8:00-4:00
M
8:00-4:00
S
Inchis
M
8:00-4:00
D
Inchis
J
8:00-4:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!