5456 Dr Olimpiu Harceaga din Cluj-Napoca
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Dr Olimpiu Harceaga

Dr Olimpiu Harceaga
Confidence its beauty!

Prezentare Dr Olimpiu Harceaga

Vezi toata descrierea

Dr. Olimpiu Hârceag─â Ph.D. 

Medic specialist chirurgie plastic─â, estetic─â si microchirurgie reconstructiv─â

Medic specialist dermatologie

Doctor in medicin─â

 

Membru cu drept de liber─â practic─â al GMC (General Medical Council UK) No.7481309

 

Dr Olimpiu Hârceag─â s-a specializat pe parcursul carierei sale pentru a ajuta pacien╚Ťii s─â ob╚Ťin─â repararea ╚Öi armonia corpului. A absolvit Facultatea de Medicin─â din Cluj-Napoca dup─â care a efectuat specializarea în Chirurgie Plastic─â ╚Öi specializarea în Dermatologie. Dubla specializarea îi asigur─â expertiza necesar─â pentru a în╚Ťelege Medicina Estetic─â ╚Öi a ajuta pacien╚Ťii s─â î╚Öi ating─â ╚Ťelul de frumos.

Dr Olimpiu Hârceag─â a efectuat 11 ani de specializ─âri dup─â absolvirea facult─â╚Ťii de medicin─â lucrul care îl ajut─â s─â ofere pacien╚Ťilor s─âi siguran╚Ť─â!. A efectuat 3 ani de specializare în str─âin─âtate, în Oxford UK unde a lucrat ca ╚Öi rezident în serviciul de chirurgie plastic─â al spitalului John Radcliffe Hospital parte a Oxford University Hospitals. A efectuat stagii de preg─âtire in Belgia Brussel în Spitalul Universitar UZ Brussel în Stuttgart la Marrien Hospital, Munchen Bogenhausen Klinikum. Pe lâng─â aceste stagii a participat la numeroase cursuri ╚Öi congrese, a publicat lucr─âri stiintifice ╚Öi a sustinut prezent─âri la congrese a câ╚Ötigat burse pentru fellowship în chirurgie estetic─â (DAFPRS Facial Surgery). În present este colaboratorul unor clinici din Londra, Marea Britanie fiind înscris în General Medical Council. 

Dr Hârceag─â men╚Ťine o leg─âtur─â constant─â cu exper╚Ťi în domeniu chirurgiei estetice pe care îi viziteaz─â constant, tehnicile de tratament folosite sunt validate de publica╚Ťii stiin╚Ťifice.

Dr Hârceag─â consult─â în mai multe loca╚Ťii în Cluj-Napoca ╚Öi Sibiu, v─â rug─âm apela╚Ťi : 0745169946 sau contact@drolimpiuharceaga.ro 

 

Dr Olimpiu Harceaga

CLUJ

Cluj-Napoca

Adresa: Strada Câmpului 193

Tel: 0745169946

E-mail:

Web: www.drolimpiuharceaga.ro

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
Inchis
M
9:00-19:00
D
Inchis
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!