Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Dr. Catrinoiu Liliana

Dr. Catrinoiu Liliana
Pasiune pentru sanatate! Alege sa fii sanatos!

Prezentare Dr. Catrinoiu Liliana

Vezi toata descrierea

 Oferim servicii de medicina muncii promte si de calitate pentru firme si companii. In conformitate cu legislatia privind medicina muncii toti salariatii au obligatia de a efectua controlul medical la angajare sau periodic, sau la reluarea activitatii. 

Persoanele interesate, managerii de firme sau companii private sau de stat doritoare de incheierea unui contract avantajos sunt rugate sa ne contacteze.

Furnizor de servicii prompte si de calitate de medicina muncii pentru firme si companii. In conformitate cu legislatia privind medicina muncii, toti angajatii au obligatia de a face controlul medical la: angajare, periodic si la reluarea activitatii (dupa concediu de boala, fara plata sau la schimbarea locului de munca).
La nivelul cabinetului se fac toate examinarile de specialitate, investigatiile si analizele necesare incheierii dosarului medical si eliberarrii Fisei de aptitudine.Furnizor de servicii prompte si de calitate de medicina muncii pentru firme si companii. In conformitate cu legislatia privind medicina muncii, toti angajatii au obligatia de a face controlul medical la: angajare, periodic si la reluarea activitatii (dupa concediu de boala, fara plata sau la schimbarea locului de munca).
 

Dr. Catrinoiu Liliana

TELEORMAN

Rosiori De Vede

Adresa: Republicii, 31

Tel: 0722928282

E-mail:

Web: http://www.romedic.ro/kalymed

L
8:00-18:00
V
8:00-18:00
M
8:00-18:00
S
Inchis
M
8:00-18:00
D
Inchis
J
8:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!