Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Donna Medical Center

Donna Medical Center
Prevenția este misiunea noastră, pentru că este mai bine să previi, decât să tratezi. Vă dorim multă sănătate!
Medic PrimarȘef Lucrări Dr. Speranța Maria Iacob

Medic Primar Șef Lucrări Dr. Speranța Maria Iacob

Specialitate: Gastroenterologie
Competente: Hepatologie – Transplant Hepatic (Diplomă Europeană în Medicina de Transplant); Ecografie abdominală; Fibroscan; Elastografie Shear-wave
Descriere specialist: Program: Miercuri, 16:00-19:00
Locație cabinet: Donna Medical Center Pipera

Medic primar în specialitatea Gastroenterologie și Doctor în Științe Medicale, dr. Speranța Iacob oferă consultații în cadrul Donna Medical Center pentru pacienții cu afectiuni hepato-bilio-pancreatice și gastroenterologice, cu accent asupra pacienților cu boli hepatice cronice, în diverse stadii, până la ciroza hepatică (hepatite virale, steato-hepatită non-alcoolică și alcoolică, boli hepatice autoimune/colestatice, boala Wilson, hemocromatoză) sau cu hepatocarcinom.

Formată într-o clinică cu volum mare de pacienți cu patologie hepato-bilio-pancreatică și cu patologie gastrointestinală - Institutul Clinic Fundeni - pe parcursul a peste 10 ani de Supraspecializare și cu două stagii de Hepatologie și Transplant Hepatic la Spitalul Universitar din Essen, Germania, Dr. Speranța Iacob are o experiență vastă în diagnosticul și managementul bolilor hepatice cronice și a hepatocarcinomului, îngrijind, anual, sute de pacienți cu aceste afecțiuni.

Doamna dr. Iacob își propune, prin această colaborare, abordarea multidisciplinară a cazurilor oncologice hepato-bilio-pancreatice, alături de cei mai buni medici radiologi, chirurgi, oncologi, anatomopatologi și o întreagă echipă de profesioniști, care asigură îngrijirea completă a pacientilor la standardele cele mai înalte și conform cu protocoalele naționale și internaționale.

Donna Medical Center

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Clinica Traian - Str. Traian nr. 234, et.1, sect. 2, Bucuresti (intre Calea Mosilor si Foisorul de Foc, in prelungirea B-dului Dacia) Transport in comun: 133, 135, 79, 86, 21, 14, metrou Obor

Tel: 0219732

E-mail:

Web: www.donna-medicalcenter.ro

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
8:00-14:00
M
8:00-21:00
D
Inchis
J
8:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!