Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Donna Medical Center

Donna Medical Center
Prevenția este misiunea noastră, pentru că este mai bine să previi, decât să tratezi. Vă dorim multă sănătate!

Prezentare Donna Medical Center

Vezi toata descrierea

Povestea Donna Medical Center a început în anul 2011, când pasiunea doamnei doctor Elena Claudia Teodorescu pentru imagistica sânului și dorința de a salva cât mai multe femei - cu ajutorul unui diagnostic corect, pus la timp - au dat naștere primului Centru de Excelență în Sănătatea Femeii din România. Astfel, a apărut Clinica Donna Medical Center Traian.

În cei 10 ani de activitate am oferit, zi de zi, o evaluare corectă și profesionistă a stării de sănătate, într-un cadru cald și intim, unde pacientele să se poată relaxa și scăpa, astfel, de anxietatea tipică controlului medical.

Suntem recunoscuți ca Centrul de Excelență în Imagistica Sânului, Ecografie și RMN, datorită profesionalismului și supraspecializării echipei medicale, de care suntem foarte mândri: peste 200.000 de paciente diagnosticate cumulat, mii de vieți salvate și cazuri tratate cu succes.

Promisiunea Centrului de Excelență este că aici medicii imagiști, chirurgi și oncologi de renume, cu 15-30 ani de specializare academică și practică, se concentrează în fiecare zi pe diagnosticarea precoce și/sau tratamentul patologiei mamare si ginecologice. Din faza de diagnostic și până la recomandarea pașilor de tratament, monitorizăm constant starea pacientelor noastre, ca să fim siguri că sunt bine.

Aceste performanțe au fost posibile, într-o mare măsură, și datorită tehnologiei avansate pe care o folosim. În anul 2016 am achiziționat mamograful Selenia Dimensions de la Hologic cu soft C-View, care este lider mondial în mamografia digitală cu tomosinteză. Investigația efectuată pe acest aparat, mamografia digitală cu tomosinteză 3D, permite medicilor noștri imagiști să caracterizeze cu maximă acuratețe acele formațiuni sau tipuri de leziuni incerte la mamografia clasică și să efectueze o singură expunere mamografică a pacientei, păstrând astfel un nivel minim de iradiere.

Avem, de asemenea, ecografe configurate pentru a diferenția corect afecțiunile mamare benigne de cele maligne (2 ecografe Hitachi Preirus cu sonoelastografie, un ecograf GE Logiq S8) și ecografe vârf-de-gamă în obstetrică-ginecologie (GE Voluson E8 Expert și E9, cu cele mai avansate softuri pentru morfologie în sarcină, inclusiv vizualizarea 3D/4D în timp real.

Și pentru a ne respecta promisiunea de a vă depăși constant așteptările și de a fi din ce în ce mai buni în ceea ce facem, am lansat, la începutul anului 2019, cea de-a doua clinică Donna Medical Center, în Pipera. Astfel, putem oferi pacientelor noastre cu patologie mamară toate investigațiile necesare pentru un diagnostic precis și complet, cu ajutorul celui mai performant aparat RMN din România - RMN 3Tesla cu sistemul BioMatrix - singura tehnologie care se adaptează anatomiei individuale a pacientului. Totodată, în aceeași locație din Pipera, am dorit să venim mai aproape de pacienții noștri și să le oferim aceleași servicii medicale de ambulatoriu, dar și specialități noi, complementare, precum alergologie, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie sau endocrinologie.

Pentru mai multe informații, vizitați:
http://www.donna-medicalcenter.ro.
http://www.facebook.com/donnamedicalcenter

Ne găsiți în cele 2 clinici din București din sectorul 2: Clinica Traian, str. Traian, nr. 234 și Clinica Pipera, str. George Constantinescu, nr. 2-4.
Se pot face programări online pe www.donna-medicalcenter.ro sau telefonic la numărul 021 (9732)

Donna Medical Center

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Clinica Traian - Str. Traian nr. 234, et.1, sect. 2, Bucuresti (intre Calea Mosilor si Foisorul de Foc, in prelungirea B-dului Dacia) Transport in comun: 133, 135, 79, 86, 21, 14, metrou Obor

Tel: 0219732

E-mail:

Web: www.donna-medicalcenter.ro

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
8:00-14:00
M
8:00-21:00
D
Inchis
J
8:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!