Clinica medicala

Donna Medical Center

Donna Medical Center
4.0
din 11 voturi
Fa-ti o programare

Prezentare Donna Medical Center

Vezi toata descrierea

Donna Medical Center este o clinică dedicată sănătății femeilor, specializată în diagnosticul cancerului mamar, dar și al altor afecțiuni mamare, ginecologice sau endocrinologice. Este un centru medical creat cu pasiune, dăruire, profesionalism şi respect faţă de pacient, toate acestea reflectându-se în serviciile medicale de înaltă calitate, bazate pe aparatură ultramodernă, medici de excepţie şi personal cu o pregătire ireproşabilă.

Se estimează că o femeie din nouă va fi afectată de cancer mamar de-a lungul vieții. Detecţia precoce, diagnosticul şi tratamentul corect al cancerelor mamare duc la stabilirea celui mai bun prognostic, şansele de supravieţuire crescand la peste 90%.

Echipa de medici de înaltă competență asigură cel mai bun algoritm de screening, diagnostic, tratament și urmărire post-terapeutică într-un mod personalizat. Cazurile de cancer mamar (și nu numai) pot fi diagnosticate și rezolvate cu specialiștii din clinică (imagiști, ginecologi, chirurgi și oncologi) și prin colaborări strânse cu alte instituții medicale de top din București.

Donna Medical Center pune la dispoziția pacientelor un ecograf de ultimă generație, Hitachi Preirus, cu cea mai nouă și mai performantă tehnică de sonoelastografie din Romania, utilizată pentru evaluarea țesuturilor moi – sâni și glanda tiroidă. Pacientele clinicii beneficiază de cea mai nouă investigație neinvazivă pentru diferențierea tumorilor benigne de cele maligne, folosită pentru nodulii mamari și tiroidieni.

Centrul medical oferă pacientelor următoarele servicii: consultații de specialitate (ginecologie, oncologie, endocrinologie, chirurgie, medicină internă), explorări imagistice (ecografie, sonoelastografie, mamografie), analize de laborator şi consiliere psihologică.

Donna Medical Center susține zilnic femeile în lupta lor împotriva cancerului și îi recomandă cu încredere fiecăreia în parte: Controlează-te! Fii sigură că ești bine!

Pentru mai multe informații, vizitați:
http://www.donna-medicalcenter.ro.
http://www.facebook.com/donnamedicalcenter

Donna Medical Center este localizată în București, Str. Traian nr. 234, et. 1, sect. 2;
Se pot face programări online pe www.donna-medicalcenter.ro sau telefonic la numărul: 021/252.32.32 

Dr. Elena Claudia Teodorescu, Medic primar Radiologie şi Imagistică medicală, fondatorul Donna Medical Center

În Luna Femeii, echipa Donna Medical Center te invită să împletești un obicei frumos cu unul sănătos! La fel cum porți și oferi cu drag mărțișoare în fiecare an, alege o zi din luna Martie pe care să o dedici sănătății tale și vino la un control de preven... Citeste mai departe

Donna Medical Center

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Traian nr. 234, et.1, sect. 2, Bucuresti (intre Calea Mosilor si Foisorul de Foc, in prelungirea B-dului Dacia) Transport in comun: 133, 135, 79, 86, 21, 14, metrou Obor

Tel: 0212523232

E-mail:

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
Inchis
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare