Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Donna Medical Center

Donna Medical Center
Prevenția este misiunea noastră, pentru că este mai bine să previi, decât să tratezi. Vă dorim multă sănătate!
Medic PrimarȘef Lucrări Dr. George Iancu

Medic Primar Șef Lucrări Dr. George Iancu

Specialitate: Chirurgie oncologica
Competente: Ginecologie oncologică; Chirurgia sânului; Puncții mamare eco-ghidate; Chirurgie clasică și laparoscopică
Descriere specialist: Program: Joi, 15:30-20:00
Donna Medical Center Traian

Medic primar în specialitatea Obstetrică-Ginecologie și Doctor în Științe Medicale, dr. George Iancu oferă consultații în cadrul Donna Medical Center pentru pacientele cu patologie ginecologică, cu accent asupra cazurilor cu cancere genitale, inclusiv cancer mamar.

Format într-o clinică cu volum mare de cazuri ginecologice oncologice, Spitalul Clinic Filantropia, pe parcursul a peste 10 ani de Supraspecializare și cu un Clinical Fellow de 12 luni la Spitalul St. George din Londra, Dr. George Iancu oferă o gamă largă de proceduri chirurgicale destinate patologiei ginecologice, cu abord abdominal, vaginal sau minim invaziv, inclusiv terapia cancerului mamar, de la diagnostic biopsic, marcaj de pat tumoral, evaluarea ganglionilor santinelă, până la excizie de tumori palpabile sau oculte reperate imagistic și terapie radicală de tip mastectomie.

Domnul dr. Iancu își propune prin această colaborare abordarea multidisciplinară a cazurilor oncologice ginecologice, laolaltă cu cei mai buni medici radiologi, oncologi, anatomopatologi și o întreagă echipă de profesioniști care asigură îngrijirea completă a pacientelor la standardele cele mai înalte și conform cu protocoalele naționale și internaționale.

Donna Medical Center

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Clinica Traian - Str. Traian nr. 234, et.1, sect. 2, Bucuresti (intre Calea Mosilor si Foisorul de Foc, in prelungirea B-dului Dacia) Transport in comun: 133, 135, 79, 86, 21, 14, metrou Obor

Tel: 0219732

E-mail:

Web: www.donna-medicalcenter.ro

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
8:00-14:00
M
8:00-21:00
D
Inchis
J
8:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!