Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Donna Medical Center

Donna Medical Center
Prevenția este misiunea noastră, pentru că este mai bine să previi, decât să tratezi. Vă dorim multă sănătate!
Medic PrimarȘef Lucrări Corina Grigoriu

Medic Primar Șef Lucrări Corina Grigoriu

Specialitate: Obstetrica-Ginecologie
Competente: Ecografie obstetricală și ginecologică; Colposcopie; Histeroscopie; Chirurgie laparoscopică; Tratamentul infertilității cuplului
Descriere specialist: Program: Miercuri, 16:30-19:30
Locație cabinet: Donna Medical Center Traian

Supraspecializată în colposcopie, dr. Corina Grigoriu este în prezent medic primar în obstetrică-ginecologie în clinica de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgență București, șef de lucrări al Catedrei de obstetrică-ginecologie în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, Spitalul Universitar de Urgență București și doctor în știinte medicale.

În cei 24 de ani de experiență, Dr. Grigoriu a devenit membră a diverse activități de cercetare științifică, dar și membră a unor societăți precum Societatea Română de Obstetrică și Ginecologie, afiliată FIGO, Societatea Europeană de Contracepție, Societatea Română de Ginecologie Endocrinologică, Asociația Română de Medicină Perinatală și Asociația Medicală de Menopauză din România.

Dr. Grigoriu este autoare a monografiei „Hipertensiunea indusă de sarcină”, co-autoare pentru diverse volume publicate de Editura Universitară „Carol Davila” București. Este absolventă de master în psihoterapii psihanalitice și master în managementul sănătății publice și a serviciilor de sănătate.

Dr. Corina Grigoriu a luat parte la diferite cursuri și stagii de pregătire naționale și internaționale, vitale pentru activitatea de medic primar. Printre acestea se numără și cursul de Ginecologie infantilă (București, 1995), primul workshop clinic de laparoscopie ginecologică (București, 1996), infertilitatea cuplului și reproducere umană asistată (Pecs, 1999), întâlnirea experților în patologia infecțioasă a tractului genital inferior (Praga, 2008).

De asemenea, a fost membru al delegației României la „Training Workshop of the World Health Organization (WHO) for Women în Central and Eastern Europe (Viena, 1995) și membru al delegației României la „International Conference on the Role of Health Professionals în Fighting Violence Against Women”, sub egida World Health Organisation – WHO-Societatea Italiană de Obstetrică-Ginecologie și Ministerul Sănătății din Italia (Napoli, 2000).

Donna Medical Center

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Clinica Traian - Str. Traian nr. 234, et.1, sect. 2, Bucuresti (intre Calea Mosilor si Foisorul de Foc, in prelungirea B-dului Dacia) Transport in comun: 133, 135, 79, 86, 21, 14, metrou Obor

Tel: 0219732

E-mail:

Web: www.donna-medicalcenter.ro

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
8:00-14:00
M
8:00-21:00
D
Inchis
J
8:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!