Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Donna Medical Center

Donna Medical Center
Prevenția este misiunea noastră, pentru că este mai bine să previi, decât să tratezi. Vă dorim multă sănătate!
Medic PrimarDr. Victor Titirez

Medic Primar Dr. Victor Titirez

Specialitate: Obstetrica-Ginecologie
Competente: Chirurgie mamară Oncoplastică și Reconstructivă Operează în spital privat.
Descriere specialist: Program: Joi, 08:00-12:00
Locație cabinet: Donna Medical Center Pipera

Dl. Dr. Victor Titirez a promovat examenul de medic specialist in specialitatea chirurgie generala in Septembrie 2009. In anul urmator a plecat in Marea Britanie unde lucreaza si in prezent.

In toata aceasta perioada activitatea sa profesionala s-a concentrat exclusiv pe tratamentul cancerului de sin si a patologiei mamare benigne. In primii ani, a urmat cursurile organizate de Royal College of Surgeons of England. In paralel, fara sa intrerupa activitatea profesionala de chirurg, a absolvit Masterul de Medicina Estetica al Universitatii din Parma.

In Marea Britanie, primii trei ani i-a petrecut la York Teaching Hospital unde s-a perfectionat in chirurgia mamara oncoplastica si reconstructiva. Din 2013 pina in 2018 a profesat ca medic specialist (Associate Specialist) la Medway Maritime Hospital iar in prezent este medic primar chirurg (Consultant Breast Surgeon) la Chesterfield Royal Hospital.

Peste 90% din operatiile pe care le efectueaza in acest serviciu sint pentru cancer de sin. Cele mai multe sint interventii complexe (mastectomii cu reconstructie imediata cu sau fara conservarea mamelonului, reconstructii intirziate cu implant sau muschi Latissimus Dorsi, mastoplastii terapeutice, reductii mamare de simetrizare, rezectii mamare ghidate cu fir metalic, etc).

Dl. Dr. Titirez este membru in tumor boardul spitalului (Multidisciplinary Team) si este implicat si in activitatea de cercetare fiind co-investigator in diferite trialuri britanice si internationale: POSNOC, OPTIMA, LORIS, etc. De asemenea, se dedica si activitatii didactice, fiind trainer/supervisor pentru medicii rezidenti care efectueaza stagiul de chirurgia sinului.

Per ansamblu, activitatea sa profesionala include peste 3000 de interventii chirurgicale. Dl Dr Titirez a obtinut acreditarea europeana in chirurgia sinului (European Board of Surgery Exam in Breast) la Lille, Franta (in prezent mai sint doar doi medici romani ce detin aceasta calificare). In Romania opereaza doar in sistem privat.

Donna Medical Center

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Clinica Traian - Str. Traian nr. 234, et.1, sect. 2, Bucuresti (intre Calea Mosilor si Foisorul de Foc, in prelungirea B-dului Dacia) Transport in comun: 133, 135, 79, 86, 21, 14, metrou Obor

Tel: 0219732

E-mail:

Web: www.donna-medicalcenter.ro

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
8:00-14:00
M
8:00-21:00
D
Inchis
J
8:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!