Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Donna Medical Center

Donna Medical Center
Prevenția este misiunea noastră, pentru că este mai bine să previi, decât să tratezi. Vă dorim multă sănătate!
Medic PrimarDr. Laura Leonte

Medic Primar Dr. Laura Leonte

Specialitate: Obstetrica-Ginecologie
Competente: Ecografie obstetricală și ginecologică; Colposcopie; Laparoscopie ginecologică; Histeroscopie
Descriere specialist: Dr. Laura Leonte este Asistent Universitar la catedra de Genetică Medicală a UMF Carol Davila, București. În calitate de asistent la Catedra de Genetică Medicală, Dr. Laura Leonte are cunoștințe vaste în domeniul bolilor genetice, în special cele asociate patologiei obstetricale și infertilității.

Medic primar în specialitatea Obstetrică - Ginecologie și Doctor în Științe Medicale, dr. Leonte Laura oferă consultații în patologia ginecologică, cu accent asupra celei cervicale și are competențe în colposcopie, ecografie ginecologică și obstetricală și laparoscopie. De 4 ani conduce Departamentul de Colposcopie al Spitalului Clinic Prof. Dr. Panait Sârbu, primul compartiment de colposcopie din țară.

De asemenea, oferă consultații de monitorizare a sarcinii la Donna Medical Center, cu posibilitatea de finalizare a sarcinii la Spitalul Prof. Dr. Panait Sârbu.

Donna Medical Center

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Clinica Traian - Str. Traian nr. 234, et.1, sect. 2, Bucuresti (intre Calea Mosilor si Foisorul de Foc, in prelungirea B-dului Dacia) Transport in comun: 133, 135, 79, 86, 21, 14, metrou Obor

Tel: 0219732

E-mail:

Web: www.donna-medicalcenter.ro

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
8:00-14:00
M
8:00-21:00
D
Inchis
J
8:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!