Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Donna Medical Center

Donna Medical Center
Prevenția este misiunea noastră, pentru că este mai bine să previi, decât să tratezi. Vă dorim multă sănătate!
Medic PrimarDr. Laura David

Medic Primar Dr. Laura David

Specialitate: Alergologie si imunologie clinica
Competente: Consultații pediatrie indiferent de vârstă; Testari Patch cu trusă la standard european
Descriere specialist: Program: Marți, 14:15-17:15
Locație cabinet: Donna Medical Center Pipera

Am ales aceasta specialitate la momentul in care ea lua nastere. Era al doilea an cand se formau la rezidentiat medici specialisti alergologicu specializare de 5 ani.

A fost o provocare inca de la inceput,din cursul formarii profesionale.Din dorinta de a deveni cat mai buna int-un domeniu fara specialisti,am participat la conferinte, congrese, simpozioane, scoli de vara, cursuri atat in tara cat si in strainatate, am devenit membra in societatile romana si europeana de specialitate.

Este o specialitate in care te simti ca un detectiv,incercand sa pui cap la cap informatiile primite, sa cauti cu rabdare altele,sa gasesti raspunsul respectiv solutia de cele mai multe ori neavand la indemana investigatii care sa certifice diagnosticul.Fascinant este si faptul ca lucrezi cu pacienti de la varste foarte fragede pana la varste foarte inaintate,invatand alaturi de ei ce inseamna sa fii alergic,cate fatete poate avea o afectiune alergica chiar la acelas pacient. Exista mai multe exceptii decat reguli, noutatile apar intr-un ritm greu de tinut si faptul ca principala caracteristica a alergiei este imprevizibilitatea te face sa fii in permanenta in alerta.

Donna Medical Center

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Clinica Traian - Str. Traian nr. 234, et.1, sect. 2, Bucuresti (intre Calea Mosilor si Foisorul de Foc, in prelungirea B-dului Dacia) Transport in comun: 133, 135, 79, 86, 21, 14, metrou Obor

Tel: 0219732

E-mail:

Web: www.donna-medicalcenter.ro

L
8:00-21:00
V
8:00-21:00
M
8:00-21:00
S
8:00-14:00
M
8:00-21:00
D
Inchis
J
8:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!