Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

DigestMed

DigestMed
Medicina. Pasiune. Stil de viata.

Prezentare DigestMed

Vezi toata descrierea

DigestMed este o clinica medicala privata ce are ca obiect prinicipal de activitate diagnosticarea si tratarea bolilor aparatului digestiv si isi desfasoara activitatea medicala la cele mai inalte standarde europene. DigestMed pune la dispozitia pacientilor o gama de servicii de gastroenterologie, hepatologie si endoscopie digestiva, endocrinologie si psihiatrie.

O explorare de calitate inseamna un aparat de calitate si un medic cu experienta.

Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie si echipamente profesionale – dispunem de un ecograf Siemens Acuson X150 si de o linie de endoscopie Pentax. Personalul medical pus la dispozitie pentru rezolovarea problemelor dumneavoastra este unul ce detine o experienta vasta in tratarea bolilor digestive. Medicii nostri sunt deschisi comunicarii cu pacienti si stabilesc alaturi de dumneavoastra dezvoltarea unei strategii terapeutice optime in functie de asteptarile si starea dumneavoastra de sanatate.

Obiectivul DigestMed este sanatatea dumneavoastra, de aceea echipa noastra este una pregatita sa raspunda solicitarilor dumneavoastra si sa va ofere asistenta in tratarea problemelor dumneavoastra de sanatate.

DigestMed

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Veteranilor, Nr. 11A, Etaj 1, sector 6

Tel: 0743344378

E-mail:

Web: www.digestmed.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
Inchis
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!