Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Diamed Center Braila

Diamed Center Braila
Centrul sanatatii tale

Prezentare Diamed Center Braila

Vezi toata descrierea

Infiintata in anul 2002,Societatea medicala DIAMED CENTER ofera servicii de laborator,balneofizioterapie, recuperare medicala, kinetoterapie,laserterapie, medicina estetica si functionala ca si consultatii pe diverse specialitati.

Dorim ca pacientii sa fie in centrul atentiei noastre, motiv pentru care acordam mare atentie problemelor pe care acestia le au, le intelegem nevoile, onoram cerintele lor si ii tinem mereu informati.

Suntem de parere ca ingrijirea cea mai buna a sanatatii oamenilor se bazeaza pe o relatie de lunga durata dintre pacient si medic, relatie ce se dezvolta datorita comunicarii si respectului reciproc. De aceea, in clinicile Diamed Center aveti acces catre personal spe-cializat si catre tehnologii medicale de ultima ora.


În incinta clinicii Diamed gasiti un centru de recuperare medicala modern,dotat cu aparatura de ultima generatie destinat atat recuperarii persoanelor cu afectiuni reumatice, neurologice, ortopedico-traumatice,cat si sportivilor de performanta.

Programele de recuperare sunt individualizate functie de vasta pacientilor, afectiunea de care sufera si au la baza procedee de electro-terapie (toata gama de curenti de joasa si medie frecventa), laserterapie, moorpacking, ultrasunet, magnetodiaflux precum si sedinte de kinetoterapie desfasurate sub indrumarea kinetoterapeutilor nostri, intr-o sala moderna ce beneficiaza de toata aparatura necesara reluarii cat mai rapide a activitatii cotidiene si sportive a pacientilor.

Diamed Center Braila

BRAILA

Braila

Adresa: Str.Galati, nr. 8, bl. 11 iunie

Tel: 0239624635

Fax:

E-mail:

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!