2437 Dermestetica din Bucuresti
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Dermestetica

Dermestetica
Your skin in reliable hands

Prezentare Dermestetica

Vezi toata descrierea

Situata in centrul Bucurestiului intr o zona eleganta si usor accesibila, intr-o ambianta placuta, calda si relaxanta, clinica noastra va ofera servicii de dermatologie generala estetica si procedurala.

In cadrul clinicii puteti beneficia de tratamentul adecvat diverselor diverse afectiuni dermatologice comune precum acneea, rozaceea, verucile, papiloamele sau psoriazisul, afectiuni dermatologice pediatrice, se efectueaza tratamente interventioniste (excizii chirurgicale cu examen histopatologic, cauterizari, drenaje) precum si examen cutanat dermoscopic pentru diagnosticul si supravegherea periodica a nevilor atipici (alunite periculoase) si a cancerului de piele.

Este un loc unic unde puteti descoperi solutii profesioniste la problemele dermatologice dar, in acelasi timp puteti beneficia de cele mai noi procedure estetice, sfat cosmetic personalizat si echipamente medicale de top.

Va puteti redescoperi frumusetea dupa ce stresul, oboseala sau trecerea anilor si-au pus amprenta pe chipul dumneavoastra. Indiferent de sex sau varsta puteti uita de complexele care v-au urmarit pana acum(par nedorit, vase sparte, roseate, pete, cicatrici, santuri sau riduri)! Specialistii nostrii va vor ajuta cu sfat estetic si plan de tratament personalizat adaptat nevoilor, timpului dar si bugetului dvs.

Clinica de dermatologie Dermestetica
ofera servicii premium de dermatologie clinica si interventionala, venerologie, epilare laser si estetica dermatologica.

  • Dermatologie
  • Estetica
  • Alergologie

Dermestetica

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Uruguay, Nr.27, Parter,

Tel: 0733297207

Fax: 021 / 222 06 49

E-mail:

Web: www.dermestetica.ro

L
9:30-19:00
V
9:30-19:00
M
9:30-19:00
S
0:00-0:00
M
9:30-19:00
D
0:00-0:00
J
9:30-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!