Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

DENTOART

DENTOART
Alege stomatologia moderna

Prezentare DENTOART

Vezi toata descrierea

Va oferim excelenta in servicii clinice si in tehnologie stomatologica si profesionisti dedicati nevoilor dumneavoastra personalizate, intr-un mediu prietenesc si reconfortant.

RESPECT PENTRU DINTII DVS.

Va ajutam sa va pastrati sanatatea dintilor pe tot parcursul vietii. Prevenirea este intotdeauna cea mai economica si confortabila modalitate de tratament. De aceea, am conceput programe personalizate de ingrijire preventiva a dintilor dvs., astfel incat sa va mentineti dintii sanatosi cat mai mult timp posibil.

TIMPUL ESTE VALOROS

Vom dedica timpul necesar, in cursul primei dvs. vizite, pentru a afla care sunt nevoile si preferintele dvs. Știm ca nimanui nu-i place sa astepte, si avem grija sa respectam ora de programare. Pentru pacientii inregistrati in clinica noastra, urgentele medicale sunt tratate preferential.
Va rugam sa ne contactati telefonic pentru detalii suplimentare sau click pentru programari.

Confortul e important pentru client

Cei mai multi se tem de consultatia de la stomatolog. Clinica DENTOART este astfel conceputa incat sa elimine amintirile neplacute ale vizitelor la stomatolog. Va asiguram ca propriul dvs. confort se afla pe primul loc in prioritatile noastre.

Va oferim numeroase modalitati de relaxare, de la acvariul cu pesti exotici, televizoare montate in cabinete, pana la proceduri de anesteziere pentru eliminarea durerii si discutiile detaliate cu medicul stomatolog, pentru intelegerea etapelor de tratament care urmeaza sa vi se efectueze.

Ne preocupam si de bugetul dvs.

Va vom vorbi in avans despre costul tratamentului si va vom informa in legatura cu orice optiune de tratament disponibila. Odata ce ati intalnit echipa noastra de medici si aveti un plan de tratament, putem discuta diverse metode de tratament, potrivite pentru dvs. Click pentru tarifele DENTOART.

La noi sunteti in siguranta

Clinica este echipata complet cu aparatura foarte moderna si sigura, sterilizarea echipamentelor noastre se face conform standardelor europene in vigoare.

Nu ezitati sa ne intrebati – vom fi bucurosi sa va oferim orice detalii doriti in legatura cu procedurile de siguranta personala, chiar inainte de a incepe consultatia. De asemenea, toti membrii echipei DENTOART beneficiaza periodic de investigatii ale starii lor de sanatate si de tratamente profilactice.

Servicii

  • Consultatie
  • Estetică dentara
  • Implantologie
  • Chirurgie
  • Protetica
  • Endodontie
  • Parodontologie
  • Profilaxie

DENTOART

GALATI

Galati

Adresa: Str. Brailei la Nr. 189, Bl. J, Ap. 101

Tel: 0236315705

Fax: 0236 315 705

E-mail:

Web: www.dentoart.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!