Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

DENTEHNICA

DENTEHNICA
Tehnica dentara se bazeaza pe noi

Prezentare DENTEHNICA

Vezi toata descrierea

Centru de frezare computerizata CAD/CAM Laboratorul nostru executa substructuri din oxid de zirconiu pentru punti dentare intinse (pana la 14 elemente). Oferim acest serviciu oricarui laborator dentar interesat. Pentru cabinetele de stomatologie oferim intreaga gama de lucrari fixe si mobile.

Suntem o echipa de tehnicieni dentari tineri dar totusi cu o bogata experienta acumulata. Cu totii am urmat diferite cursuri de specializare in tara si in strainatate, fapt care a dus la largirea orizontului pentru laboratorul nostru.

Suntem in masura sa afirmam ca reusim sa realizam lucrari protetice de complexitatea si calitatea celor executate in orice tara europeana. Telul nostru este sa executam lucrarile la timp si de calitate.

Materialele folosite de laboratorul nostru sunt omologate (UE). Oxidul de zirconium este furnizat de către Wieland Dental -Germania. Ceramica Hera Zirkonia şi Hera Ceram provin de la Heraeus-Kulzer-Germania.

Metalele pentru substructuri sunt produse de către Dentaurum-Germania iar gipsurile şi masele de ambalat sunt de la Shera-Germania. Se lucreaza cu materiale de foarte bună calitate, ceea ce ne obligă să executăm lucrări protetice de inaltă clasă profesională.

DENTEHNICA

BISTRITA NASAUD

Bistrita

Adresa: Str. Ion Minulescu Nr. 16A 420025

Tel: 0744765502

Fax: (0) 363 102621

E-mail:

Web: www.tehnica-dentara.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
Inchis
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!