Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

DENTANA CAS CLINIC

DENTANA CAS CLINIC

Prezentare DENTANA CAS CLINIC

Vezi toata descrierea

Infiintata in anul 1992, firma Dentana CAS Group a avut pana anul acesta doua directii de activitate in sfera stomatologica: laborator dentar si import produse dentare.

Deoarece stiinta si societatea se dezvolta continuu, incepand cu anul 2009, activitatea noastra s-a extins avand patru directii diferite dar conexe din domeniul dentar: Clinica dentara, Import si distributie materiale / echipamente dentare , Laborator dentar si Cursuri de initiere / perfectionare desfasurate in propria sala de conferinte.

Noul sediu al companiei Dentana CAS Group pune la dispozitia colaboratorilor nostrii: medici dentisti, tehnicieni dentari si nu in ultimul rand pacienti, produse , servicii si informatii de ultima ora si de cea mai buna calitate.

Din dorinta de a realiza o unitate complexa, am creat in sediul nostru, pentru toti cei ce participa la realizarea actului medical dentar, posibilitatea rezolvarii complete a tuturor etapelor diverselor tratamente dentare, prin abordarea celor mai potrivite si moderne solutii.

Interesul firmei noastre, este de a pune permanent la dispozitia dumneavoastra, informatii de calitate, prin demonstratii practice si prin ceea ce stim, cu speranta ca impreuna, sa contribuim la ridicarea calitatii actului medical la in conformitate cu standardele europene.

Servicii

  • Stomatologie generala
  • Radiologie
  • Chirurgie
  • Tehnica 3D
  • Implantologie
  • Ortodontie

DENTANA CAS CLINIC

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Apusului Nr.76

Tel: 0725923525

E-mail:

Web: www.clinicadentanacas.ro

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-15:00
S
Inchis
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-14:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!