Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Dentalis Art

Dentalis Art
Your smile is our pride. 7 years guarantee!

Prezentare Dentalis Art

Vezi toata descrierea

Tehnologia inovatoare se reflectată în multe domenii,dar in mod special in domeniul medical. În ceea ce privește domeniul stomatologiei, puteți găsi o varietate de inovații și cele mai avansate tehnologii,, luând o parte integrantă a tratamentelor dentare disponibile în prezent. 

Tehnologiile inovatoare incorporate in clinica dentara profesionala, care sa permita medicului dentist sa ofere pacientilor sai tratamente adaptate la problemele dentare specifice, de care suferă  și în același timp, care nu implică durere chinuitoare, așa cum se întâmpla de multe ori în trecut.    Soluții avansate la cel mai avansat grad professional.    Medicii stomatologi ai clinicii Dentalis Art Concept,cu un inalt nivel de experienta, sunt familiarizati cu mai multe inovații și metode de tratament adaptate diferitelor situatii clinice,decizia in favoarea sau impotriva unui tratament reclama o evaluare complexa si individuala a avantajelor si dezavantajelor si ale alternativelor terapeutice,dar,in mod special adaptate fiecarui pacient.  Soluțiile disponibile în prezent pot ajuta pacientii sa se recupereze mult mai repede.

Astăzi gasiti o gamă largă de proceduri clinice, metode unice de tratament stomatologic fără durere. Spre deosebire de trecut,acum exista posibilitatea de a face intr.o singura zi implanturi dentare, folosind materiale de înaltă calitate, în scopul acoperirii dintelui și reluarii functiilor sale. Aceste soluții avansate, sunt considerate varful tehnologiei în domeniul stomatologic, luând parte la revoluția mondială medicală, o revoluție care ajută fiecare pacient să se bucure de toate avantajele unui astfel de tratament profesionist.   

Clinica Dentalis Art Concept  efectueaza o gamă largă de tratamente stomatologice.Evolutiile tehnologice din acest domeniu contribuie la menținerea sănătății dentare în timp,astfel incat, fiecare persoana,indiferent de varsta,sex sau pozitie sociala, să inteleaga ca igiena dentara devine din obligatie o necesitate pentru a se bucura de dinți sănătoși!

Dentalis Art

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Rumeoara 27

Tel: 0314053242

E-mail:

Web: http://www.dentalisart.ro/index.htm

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
Inchis
M
9:00-19:00
D
Inchis
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!