Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

DENTA SYM

DENTA SYM
Credeti ca puteti zambi alaturi de noi?

Prezentare DENTA SYM

Vezi toata descrierea

Sunteti multumit de zambetul dvs.?

Daca da, zambiti cu noi.
Daca nu, cautati-ne si vom zambi impreuna.

DENTA-SYM este un cabinet stomatologic infiintat in anul 2000, dar din 2006 cabinetul s-a mutat intr-o alta locatie ce corespunde standardelor europene, pentru a putea oferi pacientilor sai, servicii de inalta calitate intr-o atmosfera primitoare si relaxanta.

Clinica noastra cuprinde 2 cabinete individuale ce permit tratarea simultana a pacientilor, eliminand astfel timpul de asteptare, precum si un laborator de radiologie dentara, cu doza minima de radiatii. Folosim materiale si instrumente de ultima ora, consumabile de unica folosinta. Sterilizarea eficienta este una din preocuparile noastre zilnice, fiind efectuata la cele mai ridicate standarde.
Azi, puteti veni la stomatolog relaxat. In cabinetul nostru puteti asculta muzica la casti pentru a nu fi stresat de zgomotul aparaturii. Puteti viziona programe tv, videoclipuri, sau chiar filme in timp ce stomatologul va trateaza dintii fara durere.

Personalul cabinetului dispune de rabdarea de care dumneavoastra aveti nevoie pentru a alege un tratament sau o solutie protetica adecvata cazului dumneavoastra, in deplina cunostiinta de cauza. Va stam la dispozitie, ascultand cu rabdare intrebarile dumneavoastra si cautand raspunsuri pe care sa le intelegeti. Cu ajutorul camerei foto intraorale si a monitorului montat la unitul dentar comunicarea cu dumneavoastra este mai usoara. Deoarece cunoastem cit de importante sunt pentru dumneavoastra serviciile de calitate, costurile raportate la aceasta calitate, va punem la dispozitie toata experienta noastra si a colaboratorilor nostrii.

Cabinetul DENTA-SYM are contract de furnizare de servicii stomatologice cu Casa Nationala de Asigurari Sociale de Sanatate, acest lucru insemnand ca in limita fondurilor alocate, pacientii beneficiaza de anumite reduceri sau chiar gratuitate la unele manopere stomatologice. Fiecare pacient este inregistrat in baza de date al cabinetului, are o fisa stomatologica, astfel incat medicul poate urmari evolutia dumneavoastra in acest cabinet.

Aceasta fisa stomatologica este a dumneavoastra, deci vi se poate pune oricand la dispozitie, chiar daca sunteti plecat din oras. Daca aveti o adresa de e-mail, sau un numar de fax, va putem trimite fisa stomatologica sau chiar radiografiile dentare. Astfel daca veti fi nevoit sa apelati la un alt stomatolog, puteti sa ii puneti la dispozitie toate datele de care are nevoie, astfel evitand sa va mai supuneti unor investigatii fara sens si scurtand durata actului terapeutic.


Cabinetul nostru stomatologic va ofera urmatoarele tratamente de specialitate:

- radiografie dentara retroalveolara;
- tratamente odontale (tratarea cariilor simple si complicate);
- tratamente parodontale (tratarea bolilor gingivale si ale tesutului de sustinere al dintelui);
- tratamente ortodontice (indreptarea dintilor);
- tratamente protetice (coroane si punti din aliaje nobile si nenobile, semifizionomice sau fizionomice de tip compozit sau ceramica, pe dinti naturali sau pe implante);
- proteze partiale si totale (acrilice, scheletate, materiale elastice);
- cosmetica dentara:

  • tratamente de albire;
  • fatetari ceramice si de compozit;
  • bijuterii dentare;

DENTA SYM

MARAMURES

Baia Mare

Adresa: Bd. Bucuresti 35/3

Tel: 0362809389

Fax: 0262.274.641

E-mail:

Web: www.dentasym.ro

L
14:00-22:00
V
9:00-17:00
M
9:00-17:00
S
Inchis
M
14:00-22:00
D
Inchis
J
14:00-22:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!