Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Danident

Danident
Danident - implanturi dentare, estetica dentara, stomatologie iasi

Prezentare Danident

Vezi toata descrierea

Implicatia Danident pe piata serviciilor stomatologice, putem spune ca isi are inceputul inca din 1968, cand tanarul absolvent al facultatii de stomatologie, Danila Ioan a inceput sa se dedice atat practic cat si academic in dezvoltarea pasiunii sale.

Pe parcusul carierei obtine numeroase titluri, diplome si medalii de merit pentru
activitatea sa stomatologica si implicarea de care a dat dovada, Pr. Dr Danila Ioan fiind totodata si fondatorul notiunii de profilaxie in Romania !

In 1991 ia fiinta si cabinetul stomatologic Danident, care in urmatorii 20 de ani ,se va forma sub forma unei clinici stomatologice ce tine un inalt nivel al actului medical.

Cei 20 de ani de existenta a Danident, gaseste clinica mereu in pas cu evolutiile tehnologice din lumea stomatologica, care, sub mana medicilor clinicii, mare parte si cadre universitare, infaptuiesc lucrari dentare fara durere si de o calitate ireprosabila!

Clinica Danident este unul din cele mai vechi cabinete de stomatologie (Iasi), cu unii dintre cei mai buni medici dentisti din Iasi si este dotata cu cele mai noi echipamente, pentru a putea realiza proceduri complexe stomatologice, de cea mai buna calitate!

Tratamentele stomatologice cuprind o varietate de manopere menite sa amelioreze si sa vindece diversele suferinte ale dintilor, de la carii simple pana la complicatii ale acestora care afecteaza pulpa si parodontiul dintilor. O parte importanta a acestor tratamente este reprezentata de etapa finala a refacerii structurii si functionalitatii dintilor respectivi, prin folosirea unor materiale estetice si a unor tehnici de ultima generatie, toate acestea contribuind la obtinerea unui rezultat estetic satisfacator pentru pacient.

Servicii

  • Stomatologie Generala
  • Estetica Dentara
  • Implanturi dentare
  • Profilaxie
  • Pedodontie
  • Ortodontie
  • Chirurgie Laser

Terapie Radiologie

Danident

IASI

Iasi

Adresa: Stradela Silvestru, nr. 5B,

Tel: 0232264853

E-mail:

Web: www.danident.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
8:00-20:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!