4103 Coloana Medicală din Bucuresti
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Coloana Medicală

Coloana Medicală
Tratăm nechirurgical DURERILE DE SPATE!

Prezentare Coloana Medicală

Vezi toata descrierea

COLOANA MEDCALĂ este clinica de ortopedie și vertebrologie unde sunt tratate nechirurgical și naturist DURERILE DE SPATE

Ne recomandă 15 ani de experiență în tratarea nechirurgicală a afecțiunilor coloanei vertebrale, de la hernia de disc și spondiloză, până la maladia Scheuermann.

În clinica noastră, tehnologia, aparatura de ultimă generație și vasta experiență a medicilor și a kinetoterapeuților sunt garanția succesului terapeutic pe termen mediu și îndelungat.

Tratamentul durerilor de spate este, de cele mai multe ori, conservator, nechirurgical și presupune decompresie și mobilizare vertebrală, hidratarea discului vertebral, kinetoterapie, terapie neuromusculară, fizioterapie, tratament medicamentos oral și/sau injectabil. Această abordare multidisciplinară o regăsiți în clinica noastră, unde tratăm durerea de spate prin tratamente personalizate. De asemenea vă punem la dispoziție și programe de „Școala spatelui” pentru profilaxia afecțiunilor și menținerea rezultatelor pe termen lung, cu o calitate bună a vieții.

Pentru HERNIA DE DISC recomandăm tratament personalizat, realizat sub stricta supraveghere a medicului specialist. Fiecare pacient primește timpul și atenția necesare pentru ca vindecarea și creșterea calității vietți să se facă optim și într-o atmosferă plăcută. Recomandările sunt făcute în funcție de stadiul evolutiv și de starea pacientului, majoritatea pacienților cu hernii de disc putând fi încadrați în schema de tratament practicată în clinica noastră.

SPONDILOZA este o afecțiune căreia îi aplicăm un tratament de tip conservator, cu decompresii vertebrale și mobilizare, fizioterapie și kinetoterapie prelungită și/sau tratament antiinflamator și antialgic oral sau injectabil, în cazurile cu durere marcată.

Schema de tratament recomandată de specialiștii clinicii Coloana Medicală în cazul CIFOZEI conține proceduri de întărire a musculaturii spatelui, corectarea poziției, fizioterapie, gimnastică medicală, aceleași proceduri recomandate și în cazul SCOLIOZEI cu unghiul Cobb sub 30°. 

Tratamentul SPONDILOLOSTEZISULUI este antialgic și antiimflamator, iar cel curativ este exclusiv chirurgical. Din experiența noastră, însă ,nu spondilolistezisul în sine este cel care declanșează durerea, ci modificările adaptative ce pot fi tratate în clinica noastră prin tratament conservator, nechirurgical.

În cazul pacienților care suferă de LUMBAGO, aplicăm un tratament de tip conservator, cu proceduri precum decompresia vertebrală, medicația antialgică și antiimflamatoare, fizioterapia și mobilizarea vertebrală după diminuarea procesului acut dureros.

CONTACT: 0740100080

www.coloanamedicala.ro

Coloana Medicală

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești , nr. 26-28, sector 1, Bucureşti

Tel: 0740100080

E-mail:

Web: http://www.coloanamedicala.ro/

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
9:00-13:00
M
9:00-19:00
D
Inchis
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!