Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CMI Dr. Marin Catalin - Dristor

CMI Dr. Marin Catalin - Dristor
Nu incercam sa fim cei mai ieftini dar facem tot posibilul sa fim cei mai buni !

Prezentare CMI Dr. Marin Catalin - Dristor

Vezi toata descrierea

Cu un numar de 3 unituri dentare clinica Dr. Marin din dristor ofera pacientilor tratamente corecte la tarife decente ! O echipa formata atat din doctori tineri cat si de doctori cu peste 14 ani experienta va asteptam cu drag la orice ora din zi si din noapte! URGENTE NON-STOP!

Totul a inceput in anul 2009, cand, dintr-o pasiune si dorinta extraordinara de a oferi servicii stomatologice de calitate am pus bazele cabinetului de medicina dentara Dr. Marin Catalin. Atunci ne-am decis sa facem pasul cel mare si intr-o perioada deficitara in oferirea serviciilor medicale dentare de calitate, ne-am hotarat ca era vremea pentru a aduce tot ceea ce este mai bun intr-un singur loc formand astfel o echipă de specialişti bine pregatiti, aparatură de ultimă generatie şi tehnici moderne de tratament.

Nu a fost usor, dar dorinta a spart toate barierele si un an mai tarziu visele au devenit realitate. Intr-o locatie deosebita am deschis cabinetul dentar Dr. Marin Catalin, oferind tuturor servicii de calitate la preturi corecte.

Pasii ce i-am facut apoi au fost mici, dar tot timpul am urcat, am urcat si fiecare saptamana, fiecare luna, fiecare an ne-a dus mai sus reusind sa ne extindem cu inca 2 clinici si in Bucuresti. In tot acest timp am fost mereu alaturi de cei ce ne-au fost si ne sunt pacienti si cu ajutorul carora am realizat toate lucrurile minunate din acesti ani. Relatiile speciale create de-a lungul anilor de fiecare medic in parte cu pacientii, intelegerea, increderea reciproca, au adus aprecieri constante cabinetului nostru.

Vrem ca tuturor sa va multumim si sa va asiguram ca aceasta relatie stransa, personala, medic-pacient nu va disparea si in continuare vom dezvolta oferta de servicii medicale de calitate pentru fiecare dintre dumneavostra.

Astazi putem lucra cu maxima precizie si siguranta obtinand rezultate estetice si tratamente mult mai predictibile in:

  • Implantologie
  • Estetica dentara
  • Endodontia
  • Protetica
  • Parodontologie
  • Ortodontie
  • Pedodontia
  • Profilaxia dentara

CMI Dr. Marin Catalin - Dristor

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Ramnicu Valcea 29, Bl 20 D, Sc 1, Ap 1, Int 001

Tel: 0721254357

E-mail:

L
9:00-20:30
V
9:00-21:00
M
9:00-20:00
S
9:00-17:00
M
9:00-20:00
D
9:00-16:00
J
9:00-20:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!