Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CMI Dr Inisconi Mariana Constantina

CMI Dr Inisconi Mariana Constantina
Calitate si preturi fara concurenta!

Prezentare CMI Dr Inisconi Mariana Constantina

Vezi toata descrierea

Ne preocupa soarta dumneavoastra si a danturii dumneavoastra indiferent daca ne solicitati serviciile pentru dureri acute sau doar preventiv. In cabinetul nostru se foloseste doar tehnologie de ultima ora. Nu vom folosi insa aceasta tehnologie mai inainte de a diagnostica cu precizie problema dvs. si a alege impreuna tratamentul cel mai potrivit.

Dantura nu e destinata doar mestecarii alimentelor, ci face parte integranta din personalitatea noastra. Drept urmare ne-am stabilit ca obiectiv, pe cat posibil, sa va mentinem dantura la un nivel bun de sanatate pentru tot restul vietii. Munca de preventie este un bun aliat al oricarui stomatolog. Nu uitati, cu cat va prezentati mai repede la cabinetul nostru cu atat mai usor ne va fi sa va ajutam!

Pentru confortul pacientilor, acest cabinet stomatologic dispune de toate utilitatile necesare unor tratamente stomatologice realizate la cele mai inalte standarde. Cabinetul este dotat cu sistem de aer conditionat.
Dorim sa va simtiti in siguranta alaturi de noi din primul moment in care pasiti in cabinet. Daca vom realiza acest lucru, atunci vom fi fericiti ca am reusit sa va castigam increderea in calitatea serviciilor noastre.

Servicii

CMI Dr Inisconi Mariana Constantina

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: valea lunga, nr 14, bl. Z3, Sc A , ap 1, PARTER

Tel: 0748200943

E-mail:

Web: www.inadent.ro

L
14:00-21:00
V
14:00-21:00
M
9:00-15:00
S
10:00-14:00
M
14:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-15:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!