Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CMI Acu George Marian - MeDent

CMI Acu George Marian - MeDent

Prezentare CMI Acu George Marian - MeDent

Vezi toata descrierea

Pentru a pastra afectiunile dentare la distanta, se recomanda fiecarui pacient sa isi viziteze medicul stomatolog o data la 6 luni. Consultatia stomatologica presupune evaluarea statusului cavitatii orale, cu ajutorul acesteia, stabilindu-se un diagnostic si un plan de tratament corect. Este recomandata a fi facuta cel putin o data la 6 luni.

La prima consultatie va fi intocmita o fisa individuala confidentiala cu informatii medicale la care va avea acces doar personalul clinicii care va trateaza.

De ce sa alegi MeDent

In vederea pastrarii unui zambet frumos pentru pacienti, Medent combina experienta medicilor stomatologi cu pasiunea de a ne trata pacientii, utilizand cele mai noi tehnologii din domeniu. Datorita acestora, acum iti este foarte usor sa ai un zambet stralucitor, un zambet spectaculos!

MeDent va ofera toate tipurile de tratamente dentare, incepand de la o obturatie simpla si terminand cu implantologia, lucrarile protetice din portelan si chiar tehnologii inovative: lucrari din oxid de zirconiu. Tratamentele dentare realizate de catre MeDent pot fi urmarite si intelese de catre pacienti, prin conceptul de stomatologie inteligibila.


Modalitati flexibile de plata

Dificultatile financiare impiedica adesea persoanele ce necesita tratamente dentare sa apeleze la serviciile stomatologice de calitate pe care si le doresc. Medent se diferentiaza fata de alte clinici stomatologice atat prin cunostintele medicilor, pasiunea pentru servire a pacientilor, cat si prin politica preturilor: pacientii nostrii isi aleg planul de tratament si modul de plata in functie de posibilitatile financiare.

Servicii medicale

  • Consultatii
  • Profilaxie
  • Cariologie
  • Protetica
  • Endodontie
  • Parodontologie
  • Estetica Dentara
  • Chirurgie dentara
  • Implantologie

CMI Acu George Marian - MeDent

BISTRITA NASAUD

Nasaud

Adresa: Str. Granicerilor Nr 29A

Tel: 0744351380

E-mail:

Web: www.medent.ro

L
9:00-17:00
V
9:00-17:00
M
9:00-17:00
S
Inchis
M
9:00-17:00
D
Inchis
J
9:00-17:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!