Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Zetta

Clinica Zetta
Arătaţi şi vă simtiţi Zetta bine! Clinica Zetta - medici aproape de tine!

Prezentare Clinica Zetta

Vezi toata descrierea

Clinica Zetta este un Centru de Excelenta in Chirurgia Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva. Un spatiu al echilibrului intre rigoarea stiintifica şi inspiratie, intre tehnologie si arta, intre traditie profesionala si modernitate.

Numele Zetta este inspirat de a saptea litera a alfabetului grecesc (Ζήτα), prefixul care reprezinta 10007 sau 1021 în sistemul metric.

Zetta inseamna o echipa medicala exceptionala, cu o vasta experienta, cumulati in mii de ore de operatii sofisticate, autori a numeroase lucrari de specialitate si studii, contributori la congrese profesionale internationale, la curent cu cele mai noi practici, generatori ai unor noi solutii medicale.

Tehnologia de ultima generatie a clinicii este selectata special pentru a asigura lezarea minima a tesuturilor si o recuperare mai rapida a pacientilor. Tot pentru cea mai buna experienta posibila, am ales solutiile dedicate anesteziei, spatiilor de recuperare, intregului mediu Zetta. Designul modern, minimalist, maximizeaza calitatea experientei.

Am incastrat in temelia clinicii juramantul lui Hipocrate. Il veti vedea in clinica, la intrare si il veti regasi in comportamentul echipei medicale. Traditia profesionala cuprinsa în juramantul lui Hipocrate pune pacientul in centrul intregii actiuni medicale, alaturi de respectul fata de maestri si cautarea continua a solutiilor optime, in beneficiul pacientilor.

Dorim sa contribuim la constructia armoniei, a echilibrului pe care pacientii nostri il cauta in procesul de consolidare a stimei de sine. Cautarea celei mai bune forme posibile nu este un moft si nici un demers frivol ci una dintre bazele increderii în fortele proprii. Suntem partasi la aceasta evolutie cu toata responsabilitatea, indiferent daca este vorba de interventii minore sau de complicate reconstructii de tesuturi.

Ne vom bucura impreună atunci cand aratati si va simtiti Zetta bine.

www.clinicazetta.ro

Follow us on:
https://www.facebook.com/ClinicaZetta
https://twitter.com/ClinicaZetta
https://www.linkedin.com/company/clinica-zetta
https://www.youtube.com/ClinicaZetta

Clinica Zetta

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Strada Ghiţă Pădureanu nr. 5, parter, Zona Floreasca, Bucuresti

Tel: 0723998769

E-mail:

Web: www.clinicazetta.ro

L
9:00-20:00
V
9:00-20:00
M
9:00-20:00
S
Inchis
M
9:00-20:00
D
Inchis
J
9:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!