Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CLINICA VASCUL ARTE

CLINICA VASCUL ARTE

Prezentare CLINICA VASCUL ARTE

Vezi toata descrierea

Vascul Arte este singura clinică din ţara care reuşeşte să reunească sub acelaşi acoperiş toate metodele moderne endovenoase de tratament pentru eliminarea şi prevenirea bolilor varicoase. Tratamentul cu maşina cu vapori de abur, radiofrecvenţă, laser, metoda alfa (flebectomie cu scleroterapie ecoghidată), scleroterapia ecoghidată – sunt solutiile cele mai performante prin care pacientii sunt pusi pe picioare.

Ne bazam pe unii dintre cei mai buni chirurgi

Acest lucru este posibil datorită atragerii in cadrul clinicii a unora dintre cei mai buni chirurgi vasculari din Romania – Dr. Toni Feodor, Dr. Rene Milleret, Dr. Ionel Droc, Dr. Velicu Doru. Acestia se perfectionează in permanentă la renumite traininguri şi clinici internaţionale din alte ţări, transformand chirurgia vasculară intr-o adevarată artă prin care pacienţii işi recapată sănătatea.
În prezent clinica si-a extins serviciile oferind serviciile medicale de estetică şi servicii de cardiologie (consultaţie, electrocardiogramă EKG, ecocardiografie Doppler)

Avem tehnologie şi dotări de ultimă oră

Tehnologia de care Vascul Arte dispune face posibilă obţinerea rezultatelor dorite. Clinica are 3 cabinete de consultaţie dotate cu tehnologie de ultimă oră pentru investigaţii precise in domeniul cardio-vascular, cum ar fi: ecografe dotate cu Ecodoppler. De asemenea clinica are o sala de operaţie dotată cu material de anestezie şi reanimare, de monitorizare, de dezinfecţie avansată, generator de vapori endovenos, laser endovenos şi aparat pentru ablaţia prin radiofrecvenţă, sterilizare, rezerve dotate cu internet wireless, muzică ambientală.

Pacienţii sunt aşteptaţi şi trataţi in zone special amenajate şi nu petrec mai mult de 2h după intervenţie in rezervele clinicii, reuşind să plece acasă in aceeasi zi.

Aplicăm principiul excelenţei medicale

Aceasta noua clinică, specializată pe flebologie şi pe servicii medicale dechirurgie vasculară, este ghidată incă de la infiinţare de către principiul excelenţei medicale, obţinut pe mai multe căi ce funcţionează concomitent:
• Dezvoltarea celor mai bune servicii de ingrijire medicală, competentă şi experienţa medicilor de la Clinica Vascul Arte reprezentand cea mai bună garanţie in acest sens.
• Implementarea unui sistem de calitate al cărui scop final este excelenţa in servicii
• Acordarea unei atenţii deosebite către primirea şi servirea pacieţilor. Punerea la dispoziţie a unui personal extrem de atent, asigură o şedere cat mai agreabilă la Clinica Vascul Arte.

• Ameliorarea in permanenţă a serviciilor oferite pacienţilor, remarcile şi sugestiile pacienţilor permiţandu-ne mereu să optimizăm calitatea serviciilor noastre.
• Serviciile medicale, paramedicale, serviciile de curaţenie şi igienă şi echipa de management a centrului formează un tot unitar ce contribuie la bunăstarea sănătăţii dumneavoastră.

Toate acestea sunt rodul unei munci exceptionale de echipă, in care fiecare pion işi joacă rolul cu un singur scop: SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ. Alegand să fiţi clientul Centrului Vascul Arte vă veţi bucura de o relaţie de incredere intre pacient, doctor şi Centrul in sine, iar acest lucru este specificul excelenţei pe care noi o revendicăm.

 

CLINICA VASCUL ARTE

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Putul lui Zamfir nr. 18

Tel: 0212301755

E-mail:

Web: www.vascularte.ro

L
11:00-18:30
V
11:00-18:30
M
11:00-18:30
S
Inchis
M
11:00-18:30
D
Inchis
J
11:00-18:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!