Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Stomatologica Opran

Clinica Stomatologica Opran

Prezentare Clinica Stomatologica Opran

Vezi toata descrierea

Telul nostru este de a oferi tratamente de un inalt standard calitativ in cel mai scurt timp posibil petrecut de pacient in Clinica.

Politica Clinici Opran este oferirea unui tratament lipsit de orice stress pentru pacient, “tratament fara durere in cel mai mic interval de timp” este dezideratul Clinicii noastre. De asemenea Clinica Opran incurajeaza construirea unei relatii de lunga durata cu pacientii pentru acordarea sfaturilor necesare si urmarirea evolutiei starii pacientului.

Noi vedem in fiecare pacient un partener si cautam dezvoltarea unei relatii bazate pe comunicare clara, intelegere a procedurilor medicale si a acordului deplin si in cunostinta de cauza al pacientului Clinicii.

Clinica Stomatologica Opran a fost fondata in 1991 de catre Dr. Specialist Matei Opran. Traditia este purtata astazi mai departe de Dr. Specialist Radu Opran, doctor cu drept de practica atit in Romania cit si in UE. Aparatura medicala folosita in Clinica noastra este de ultima generatie si a fost importata din Japonia si USA. Toate procedurile si tehnicile folosite in Clinica Opran sunt similare cu cele folosite in clinicile occidentale.

Clinica Opran are o crestere constanta datorata permanentei modernizari, dezvoltarii tehnologiei si a aparitiei de noi proceduri si materiale.

Clinica Stomatologica Opran
ofera tratamente complete si la orice nivel de complexitate ce implica o larga gama de tehnici impreuna cu utilizarea materialelor de ultima generatie. Toate echipamentele sunt schimbate periodic pentru a putea oferi pacientilor nostri confortul tehnologiei de inalta clasa.

Toate acestea se completeaza cu Laboratorul de Tehnica Dentara propriu, fapt care ne permite sa oferim un tratament complet in cel mai scurt timp posibil. Noi intelegem ca timpul pacientilor nostri este pretios si ne propunem ca fiecare pacient sa petreaca cit mai putin timp in Clinica noastra.

Echipa clinicii este aleasa prin criterii de profesionalism dar mai importanta este capacitatea de lucru in echipa, noi formam o familie de profesionisti. In acest mod fiecare pacient beneficiaza de experienta si profesionalismul intregii echipe.

Clinica Stomatologica Opran

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Stirbei Voda, Nr. 94, Et. 1

Tel: 0213134082

Fax: 021.223.10.20

E-mail:

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
0:00-0:00
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!