Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Stomatologica Dr. Serban Alexandru Marius

Clinica Stomatologica Dr. Serban Alexandru Marius
Nu schimbam doar zambete, noi schimbam stiluri de viata

Prezentare Clinica Stomatologica Dr. Serban Alexandru Marius

Vezi toata descrierea

Clinica noastra foloseste aparatura si materiale de ultima generatie,sterilizarea se realizeaza conform standardelor impuse de Uniunea Europena, asigurand astfel un confort fizic si psihic pacientului. Dotarea, materialele si aparatura folosita, precum si conduita personalului medical din clinica noastra inlatura teama pacientului de tratamentul stomatologic.

UNITURILE DENTARE – sunt de ultima generatie, dotate conform cu cerintele unui tratament stomatologic modern si de calitate.

Unit dentar PIEZOSURGERY: aparat de ultima generatie, folosind tehnica piezoelectrica, cu utilizare in urmatoarele tipuri de interventii chirurgicale:extractii dentare atraumatice, elevare sinus maxilar fara lezarea membranei sinuzale, inserarea de implante dentare in oasele maxilare inguste (bone splitting), augumentari osoase, in lateralizarea nervului alveolar inferior, chirurgia parodontala. Interventiile chirurgicale realizate cu acest aparat sunt minim traumatizante, confera siguranta actului operator, ofera pacientului un confort postoperator mult sporit fata de tehnicile clasice; ofera o precizie crescuta a actului chirugical.

FIZIODISPENSER BIOLOK – aparat modern, de ultima generatie folosit in implantologie si in chirurgie.

Propex-Apex Locator PROPEX–APEX LOCATOR
– modern, de ultima generatie, folosit in tratamentul endodontic, confera medicului dvs stomatolog siguranta unui tratament de canal corect, efectuat pe toata lungimea dintelui.

MOTOR DE ENDODONTIE
– aparat pentru prepararea canalelor radiculare, folosit in terapia endondontica moderna, asigura un tratament sigur, eficient si de durata.

Unit dentar AIR-FLOW-PROPHY JET – aparat foarte modern folosit in clinica noastra pentru indepartarea depozitelor de tartru foarte fine, a coloratiilor de pe dinti.

STERILIZAREA
– se realizeaza in clinica noastra cu aparate noi, de ultima generatie, cu un control foarte strict, asigurand astfel siguranta pacientului.

ELECTROCAUTERUL – interventii minim invazive

Clinica Stomatologica Dr. Serban Alexandru Marius

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str.Plevnei, nr.16, ap.3, (zona Pta Kogalniceanu)

Tel: 0740097655

Fax: 021.313.02.25

E-mail:

Web: www.drserban.com

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!