Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CLINICA SPECIALIZATA IN TRATAMENTUL INFERTILITATII MASCULINE

CLINICA SPECIALIZATA IN TRATAMENTUL INFERTILITATII MASCULINE
DORITI COPII ? NOI VA PUTEM AJUTA

Prezentare CLINICA SPECIALIZATA IN TRATAMENTUL INFERTILITATII MASCULINE

Vezi toata descrierea

Desi majoritatea dintre noi privim infertilitatea cuplului, ca pe o problema a femeii, in circa 40% dintre cazuri, infertil este partenerul de sex masculin, 40% partenera si 20% reprezinta cauze combinate. Infertilitatea la barbati poate constitui uneori singurul motiv pentru care un cuplu nu poate concepe o sarcina sau se poate adauga la seria de motive asociate ale partenerei, ceea ce creeaza complexitatea unei infertilitati de cuplu.

In primul rand, trebuie sa va prezentati la un medic urolog. Dupa efectuarea examenului clinic, medicul va recomanda o spermograma (analiza a spermei), analiza care va evidentia calitatea si cantitatea spermatozoizilor din sperma. Produsul biologic (sperma) va fi recoltat in cadrul in incinta cabinetului sau cel mult, undeva intr-o locatie situata in imediata apropiere a acestuia, deoarece este importat ca analiza sa se efectueze cat mai rapid dupa momentul recoltarii. Trebuie sa intelegeti ca, indiferent de cat de jenant pare, spermograma reprezinta o analiza uzuala si rezultatul acesteia va poate scuti de luni de asteptari si stres.
Daca spermograma se incadreaza in parametri normali, medicul poate recomanda a doua spermograma care sa confirme rezultatele primei analize. Doua rezultate normale confirma ca barbatul nu prezinta probleme semnificative de fertilitate. Daca rezultatul spermogramei pare anormal, medicul recomanda teste suplimentare care sa evidentieze acea eventuala problema.
In concluzie, daca nu ati consultat deja un medic urolog, ar fi cazul sa va programati la un cabinet de urologie.

DR TIGARAN DAN TEL 0723246199 CLINICA UROLOGICA TIM  WWW.UROLOGIETIMISOARA.RO

CLINICA SPECIALIZATA IN TRATAMENTUL INFERTILITATII MASCULINE

TIMIS

Timisoara

Adresa: INTRAREA ANA LUGOJANA 7 -IN SPATELE MAGAZIN PENY MARKET

Tel: 0723246199

E-mail:

Web: urologietimisoara.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
Inchis
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!