Clinica medicala

CLINICA RENIA

CLINICA RENIA
Fericirea nu are o rețetă universală dar există o rețetă perfectă pentru tine. Noi suntem aici pentru a te ajuta să o găsești!
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare
PSIHOTERAPEUT Daniela Coman

PSIHOTERAPEUT Daniela Coman

Specialitate: Psihologie
Programare
Competente: PSIHOTERAPEUT ÎN HIPNOZĂ CLINICĂ, RELAXARE ȘI TERAPIE ERICKSONIANĂ, PSIHOTERAPEUT ÎN PSIHOTERAPIE ERICKSONIANĂ ÎN ABORDAREA COPILULUI, CUPLULUI, FAMILIEI, CONSILIER VOCAȚIONAL, PSIHOTERAPEUT ÎN TERAPII DE SCURTĂ DURATĂ
Descriere specialist: Dacă simți nevoia să intri într-un cadru sigur, în care să devii centrul atenției și în care nevoile, dorințele, situațiile cu care te confrunți să fie cele mai importante elemente într-o relație terapeutică plină de empatie, înțelegere, m-aș bucura să începem acest proces împreună. Îmi doresc să îți fiu ghid într-un lume interioară plină de resurse minunate pe care, cu siguranță, le ai și pe care te pot ajuta să ți le redescoperi și să le folosești pentru a crește calitatea vieții tale. Voi merge alături de tine, în ritmul tău, și împreună putem descoperi toate acele instrumente de care tu ai nevoie, într-un proces terapeutic adaptat și creat special pentru tine.

CLINICA RENIA

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Dr. Nicolae Turnescu, nr. 11, București, sector 5

Tel: 0748662662

E-mail:

Web: https://clinicarenia.ro/

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
10:00-15:00
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-21:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare