Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Polisano Bucuresti

Clinica Polisano Bucuresti

Prezentare Clinica Polisano Bucuresti

Vezi toata descrierea

"Polisano, in traducere exacta, inseamna "multa sanatate". Este exact ceea ce le oferim in fiecare zi, de aproape 20 de ani, celor care apeleaza la serviciile noastre!"
DR. ILIE VONICA

Polisano este primul grup complet integrat de servicii medicale din Romania, gama de activitati acoperita incluzand un lant de policlinici, primul spital privat din tara, numeroase centre de dializa, centru de fertilizare in vitro, retea de farmacii, distributie de produse farmaceutice si, in viitorul apropiat, productie de medicamente.

Cu sediul central la Sibiu si o prezenta puternica in Bucuresti, Polisano ocupa o pozitie de top la nivel national, pe toate segmentele de activitate in care este prezent.

Succesul Polisano, demonstrat continuu in cei 17 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private, este asigurat de calitatea ireprosabila a personalului medical, de tehnologia de ultima generatie cu care sunt dotate clinicile si de grija permanenta pentru siguranta si confortul celor care apeleaza la serviciile noastre.

Companie cu capital integral romanesc, fondata de doctorul Ilie Vonica, Polisano a jucat permanent un rol de deschizator de drumuri in domeniul serviciilor medicale private, momentele importante din istoria Polisano fiind puncte de reper pentru piata romaneasca in ansamblul ei.

Proiectele Polisano

In cei 17 ani de existenta pe piata serviciilor medicale private din Romania, Clinica Polisano s-a dezvoltat accelerat, extinzand permanent atat gama de activitati derulate cat si locatiile unde opereaza.

Astfel, s-a ajuns de la o prima clinica, deschisa in 1993 la Sibiu, la o retea nationala care acopera toata gama de servicii medicale. Planurile Polisano pentru viitorul apropiat sunt ambitioase si vin sa confirme pozitia de top pe care o ocupa in prezent pe piata serviciilor de profil, atat in Bucuresti cat si in tara:

  • Dezvoltarea retelei nationale de centre de dializa (proiect in dezvoltare pe termen scurt si mediu)
  • Dezvoltarea noului Centru de Fertilizare In Vitro din Bucuresti
  • Dezvoltarea unui Centru de Imagistica la Sibiu (dotat la standarde europene)
  • Dezvoltarea Centrului de Cardiologie Interventionala, extinderea Spitalului privat Sibiu
  • Integrarea serviciilor medicale la Bucuresti, prin deschiderea unui spital si a unei maternitati private.

Clinica Polisano Bucuresti

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Strada Cuza Voda nr. 53

Tel: 0219383

E-mail:

Web: www.clinicapolisano.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
0:00-0:00
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!