Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica oftalomologica Dr. Coman Ionela

Clinica oftalomologica Dr. Coman Ionela

Prezentare Clinica oftalomologica Dr. Coman Ionela

Vezi toata descrierea

Clinica oftalmologica detinuta de Dr. Ionela Coman este situata pe strada Dunarii din Alexandria, in apropierea Spitalului Judetean Teleorman, şi are ca obiectiv imbunatatirea vederii pacientilor prin oferirea unor servicii de inalta calitate si profesionalism.

Printre afectiunile diagnosticate în cadrul Clinicii oftalmologice se numărără CATARACTA, glaucomul, retinopatia diabetică, degenerescenta maculară legată de vârstă, afectiunile retiniene, viciile de refactie sau afectiunile căilor lacrimale.
Operatiile de cataractă sunt realizate de dr. Coman Ionela atat in cadrul Clinicii oftalmologice din Alexandria, cat si în Sectia de oftalmologie a Spitalului Videle – Teleorman (in functie de optiunile pacientului) prin facoemulsificare cu implant de cristalin artificial foldabil (sferic/asferic, monofocal sau multifocal, toric, cu filtre de protectie etc.).
Totodată, clinica oferă şi consultaţii pentru prescriere ochelari sau lentile de contact, asigurând, prin intermediul Advanced Optik Alexandria, şi servicii de optică medicală, constând în prelucrarea şi montarea de lentile de ochelari sau lentile de contact terapeutice şi cosmetice, precum şi o gamă variată de rame pentru ochelari de vedere şi ochelari de soare.

Clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie necesara explorarii functionale si diagnosticarii problemelor de vedere, interventiilor chirurgicale precum si prescrierii ochelarilor de vedere optima, adresandu-se in principal pacientilor din judetul Teleorman – Alexandria, Rosiorii de Vede, Videle, Turnu-Magurele.

Clinica oftalomologica Dr. Coman Ionela

TELEORMAN

Alexandria

Adresa: Str. Dunării nr. 51, bloc L4, sc. A, parter, ap. 3 (staţia autobuz HCC), cod postal 140010

Tel: 0784355155

E-mail:

Web: http://www.cmic.ro/index

L
15:00-18:30
V
15:00-18:30
M
15:00-18:30
S
Inchis
M
15:00-18:30
D
Inchis
J
15:00-18:30
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!