Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Oftalmologica Oculus

Clinica Oftalmologica Oculus

Prezentare Clinica Oftalmologica Oculus

Vezi toata descrierea

Am infiintat clinica Oculus din dorinta de a practica medicina la nivelul standardelor occidentale. Am ales sa ramanem in tara, atunci cand in strainatate puteam reusi cariere de succes in chirurgia oftalmologica. Am pornit de la zero si am reusit sa cream in Romania o clinica de chirugie oftalmologica la nivel european, cum este astazi Oculus. Respectul pentru pacient si pentru etica actului medical sta la baza muncii noastre.

Premisele prestigiului nostru:

  • Experienta chirurgicala de exceptie, Oculus fiind prima clinica privata oftalmologica din Romania, totalizand in15 ani de existenta peste 60 000 de interventii chirurgicale
  • Aparatura medicala si tehnologii de ultima ora, care ne permit o foarte buna acuratete a diagnosticului si o mare precizie a interventiilor chirurgicale, in acelasi timp crescand si confortul pacientului
  • Calitatea serviciului medical, care ne defineste fiecare actiune.

Ne mandrim ca Oculus este cea mai mare clinică de chirurgie oftalmologică privată din ţară, ca avem numeroase premiere in chirugia oftalmologica, ca suntem recunoscuti si apreciati pe plan international, iar acest succes ne si obliga.

Misiunea noastra este sa dezvoltam clinica Oculus si sa o mentinem ca un reper de referinta pentru medicina romaneasca contemporana.

Clinica OCULUS detine doua blocuri operatorii pentru efectuarea operatiilor de cataracta prin facoemulsificare cu implantare de cristalin artificial, a operatiilor pentru glaucom, operatiilor vitroretiniene, transplantelor de cornee, traumatologie, chirurgie refractiva:

  • Unul din blocurile operatorii este dotat cu trei aparate de facoemulsificare (pentru operatiile de cataracta) si cu alte echipamente pentru anestezie, endolaser, sterilizare, chirurgie vitroretiniana etc.
  • Celalalt bloc operator gazduieste aparatura pentru chirurgia refractiva: laser eximer - MEL 80, microcheratomul, dar si microscopul operator (Zeiss-Lumera) si aparatul de facoemulsificare pentru operatii de cataracta.

Clinica Oftalmologica Oculus

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Calea Floreasca 91-111, bloc F1, parter, cod 014464

Tel: 0213178070

E-mail:

Web: www.eye.ro

L
9:00-19:00
V
9:00-19:00
M
9:00-19:00
S
9:00-13:00
M
9:00-19:00
D
0:00-0:00
J
9:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!