Clinica medicala

Clinica Mind Garden

Clinica Mind Garden
Din pasiunea mai binelui
5
din 0 voturi
Fa-ti o programare
Psiholog ClinicianFlorentina Iuliana Lungu

Psiholog Clinician Florentina Iuliana Lungu

Specialitate: Psihologie
Programare
Competente: Psihologie, Terapie ABA
Descriere specialist: Sunt Iuliana Lungu, absolventă a Facultății de Psihologie și a masterului Psihologia Sănătății – Cercetare Clinică și Optimizare Comportamentală din cadrul Univerisității București, psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental în formare.

Consider că o mare parte a comportamentelor pe care le avem și a emoțiilor pe care le simțim sunt datorate gândurilor noastre. Uneori aceste gânduri sunt adaptative și raționale și ne ajută să facem față situațiilor într-un mod benefic, însă de multe ori aceste gânduri sunt dezadaptative și iraționale, ceea ce le face să ne provoace destul de mult discomfort și ajungem să ne simțim rău, să dobândim comportamente care nu ne sunt benefice ajungând la diverse simptomatologii.

Te aștept să identificăm împreună dificultățile pe care le întâmpini, să vedem modul în care acestea au apărut în viața ta, cum se manifestă ele în prezent, cum te afectează, ce anume le menține și să vedem ce pași putem să facem pentru a îmbunătăți nivelul de satisfacție al vieții tale.

Descoperă echipa pe https://clinicamindgarden.ro/

Clinica Mind Garden

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Dr Ion Radovici nr. 8

Tel: 0774454545

E-mail:

Web: https://clinicamindgarden.ro/

L
8:00-8:00
V
8:00-8:00
M
8:00-8:00
S
Inchis
M
8:00-8:00
D
Inchis
J
8:00-8:00
Prin trimiterea mesajului intelegeti si acceptati ca cererea si datele dumneavoastra vor fi trimise catre un reprezentant al clinicii.
Fa-ti o programare