Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica MGDental

Clinica MGDental

Prezentare Clinica MGDental

Vezi toata descrierea

Multi dintre noi avem nenumarate argumente pentru care nu am fost la stomatolog in ultimul an:
„N-am avut timp… N-am avut bani… Nu m-a durut nici un dinte … Mi-a fost frica de durere…” sunt motivatiile pe care le avem atunci cand ne gandim “DE CE NU AM MAI FOST LA STOMATOLOG”.

Cred ca toate aceste argumente pot fi combatute:
Nu ati avut timp?! Stiti mai bine decat mine cat dureaza o secunda de durere de dinte la serviciu, acasa sau… cand va e lumea mai draga…
N-ai ati avut bani? Un simplu calcul matematic arata ca dintii dumeavoastra sunt cei mai drastici creditori. Opereaza cu niste dobanzi… usturatoare.
Nu v-a durut nici un dinte? E minunat. Daca ne veti vizita din cand in cand veti putea spune asta mereu…
V-a fost frica de durere?! Atunci de ce sa nu veniti? Daca v-ar fi cu adevarat frica, ne-ati face o vizita! Va veti aminti de durere cu un zambet.
Putem continua la nesfarsit.Si tot va mai ramane un motiv, aproape nedefinit… E o teama de a va fi teama….

Echipa MG Dental este constienta de toate retinerile tale. De aceea, clinica noastra reprezinta tot ceea ce nu crezi ca poti gasi intr-un cabinet stomatologic obisnuit.

MG Dental va ofera in premiera un nou concept „Planul de tratament interactiv” prin care aveti posibilitatea sa cunoasteti foarte exact variantele de tratament si procedurile medicale, cele mai potrivite pentru dumeavoastra, atat din punct de vedere financiar cat si medical.

Principalul nostru scop este sa va ascultam, sa va intelegem necesitatile si sa colaboram cu dumneavoastra pentru a ajunge la rezultatele dorite. Ne angajam sa imbunatatim calitatea vietii tuturor pacientilor nostri prin serviciile noastre si sa facem in asa fel incat sa le redam acel zambet perfect.

Oferim certificate de garantie pentru foarte multe lucrari dentare cu respectarea conditiilor de utilizare si igiena. Pentru a usura accesul la serviciile de stomatologie am dezvoltat un sistem convenabil de abonamente dentare atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Abonamentele reprezinta un beneficiu foarte apreciat de angajatii dumeavoastra dar in accelasi timp este foarte accesibil.

De la servicii de profilaxie dentara pana la tratamente complexe toate clinica MG Dental ofera intreaga gama de servicii stomatologice inclusiv servicii de medicina dentara pentru copii, asigurate de medici specializati. Utilizam aparatura performanta si cele mai noi tehnici si proceduri in domeniu.

  • Consultatia dentara
  • Cosmetica dentara
  • Restaurari protetice
  • Tratamentul cariei dentare
  • Tratamentul de canal
  • mplantologie
  • Chirurgie orala
  • Parodontologie
  • Ortodontie
  • Garantii tratamente

Clinica MGDental

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str Crangului nr 4

Tel: 0723250358

E-mail:

Web: www.mgmedical.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
0:00-0:00
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!