Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Medvarix

Clinica Medvarix

Prezentare Clinica Medvarix

Vezi toata descrierea

Frica de Chirurgie? Poti sa uiti de aceasta fobie pentru ca iti oferim tot ce e mai bun. La centrul medical Medvarix , folosind arta laser-ului in chirurgie şi varicologie, suntem pregatiţi să va oferim cel mai inalt nivel de servicii.

Dacă dumneavoastră credeţi că sunteti prea tineri pentru un lifting facial complet, sau pur si simplu va este frica de intervenţia chirurgicală, aveţi posibilitatea să căutaţi in continuare tot ce e mai bun. La clinica Medvarix, va putem pava calea spre o noua persoana! Noi oferim un spectru complet de rezultate-orientate, proceduri non-chirurgicale pentru a revitaliza conturul feţei, buzelor şi a corpului; restabilirea sănătaţii şi aspectul picioarelor.

Proceduri de Terapie varicoasa

Pentru cei care suferă de disfuncţie venoasa, varicoasa inestetica, tulburări de vene, sau au in vedere o procedură de cosmetizare pentru a scăpa de venele superficiale păianjen, Conf. Dr. Duta Ciprian, un expert in sistemul venos si phlebologist (un medic, care se specializează in chirurgia vasculară a sistemului venos) este disponibil la clinica pentru a discuta cu tine despre tratamentul care vi se potriveste cel mai bine.

În plus, centrul nostru este specializat in terapia varicelor şi a venelor paianjen şi este echipat cu cele mai avansate tehnologii pentru a elimina venele de toate mărimile, şirul venei faciale sau cel exagerat al venelor varicoase la picior. Procedurile de tratament pentru varice, care au inlocuit durerile mari şi au deformat procedurile chirurgicale, cum ar fi vena saphenous, sunt proceduri efectuate in condiţii de siguranţă şi caracteristic nedureroase. Opţiunile de tratament pentru varice, oferite la centrul nostrum sunt după cum urmează:

Cosmetizarea şi chirurgia cu laser

In aceste zile, mai mulţi bărbaţi şi femei au in vedere o intervenţie chirurgicală cosmetizata, deoarece metodele pentru incetinirea procesului de imbătranire sau creştere facială şi frumuseţea corpului sunt tot mai des intalnite. Chirurgia cu laser a devenit o avangardă in chirurgia cosmeticelor, deoarece noile tratamente au rate de recuperare mai rapide. Intervenţia chirurgicala cu laser este, de asemenea, mai precisa, şi produce mai puţina sangerare, vanătăi şi cicatrice.

La centrul nostru de cosmetica – chirurgie cu laser, putem crea o linie unica si eficienta de tratamente estetice prin amestecarea artei frumusetii naturale cu cele mai recente progrese tehnologice demonstrate in medicină şi chirurgia cosmeticii. Numai cele mai bune produse şi echipamente de tăiere cu laser sunt folosite, din toate punctele de vedere clinica a dovedit livrarea de rezultate tangibile.

Prin clinica Medvarix, am inţeles că frumuseţea nu mai trebuie să fie privilegiul de a fi celebru sau bogat. Va vom face frumoase si vom depune tot efortul pentru a vă ajuta cu planurile de stabilire la preţurilor accesibile şi ne străduim să va putem oferi preţuri mai mici pentru toate procedurile cosmetice şi tratamente cu laser, in comparaţie cu alte clinici si statiuni medicale din Romania.

Deci, dacă sunteţi in căutarea unei alternative eficiente non-chirurgicale pentru a va ridica fata sau procedeul de liposuctie, aducand o nouă viaţă pielii, adaugand volum la buzele tale, sau de a scăpa de acnee, cicatricile acneelor, parul nedorit, şi ridurile, Conf. Dr. Duta Ciprian, un chirurg de inaltă calificare, este disponibil pentru a vă oferi, in condiţii de siguranţă şi minim invasive, proceduri cu intreruperi minime, care iti pot spori considerabil frumusetea şi corpul. Gama variată de tratamente oferite la centrul Medvarix.

De ce este centrul medical Medvarix atat de special?

Nu atmosfera, ci abordarea tratamentului sunt ceea ce trebuie să vă aşteptaţi de la un centru medical de top. Clinica noastră este eleganta, confortabila, moderna şi imaculata. Centrul Medvarix foloseste echipamente bazate pe ultimele tehnologii, concepute pentru a realiza in mod eficient, in condiţii de siguranţă rezultatele pe care le aşteptaţi. La centrul Medvarix, sunteţi aşteptaţi de cei mai buni medici, care sunt gata sa va ofere atenţie si ingrijire. Nici o presiune, nici o drama, doar respect si servicii de top.

La ce sa va asteptati?

La centrul Medvarix, tratamentul incepe cu o radiografie şi se termină cu o radiografie. Acest lucru este important să cuantifice rezultatele tratamentului, in special la tratamentele in care imbunătăţirea şi terapia sunt de aşteptat să apară treptat sau după mai multe sesiuni de tratament.

În timpul consultării libere, Conf. Dr. Duta Ciprian va discuta despre aşteptările, preocupările si nevoile dumneavoastră, cu o abordare informata, medicala, cu experienţă. Medicul va analiza istoricul medical şi chirurgical, tratamentele cosmetice trecute şi va examina picioarele, in cazul in care preocuparea ta sunt varicele.

După trecerea in revistă a problemelor "inainte şi după fotografii", opţiunile de tratament vor fi oferite pe baza situaţiei dumneavoastră individuale, in timp ce vă oferim opţiuni pentru cel mai bun rezultat posibil, costurile, precum şi planul de plată. La sfarşitul consultărilor, vă veţi simţi bine informat şi respectat.

Va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru a programa sesiunea de consultare.

Clinica Medvarix

TIMIS

Timisoara

Adresa: Str. Torontalului, Nr. 32A

Tel: 0256443625

E-mail:

Web: www.medvarix.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
8:00-14:00
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!