Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica Hope

Clinica Hope
Regaseste-ti Echilibrul!

Prezentare Clinica Hope

Vezi toata descrierea

CLINICA SPECIALIZATA DE PSIHIATRIE, PSIHOTERAPIE SI LOGOPEDIE

 

Cu ce ne diferentiem fara de celelalte unitati medicale?

Clinica Hope se remarcă drept instituție de sănătate mintală de încredere, respectând standardele internaționale și ghidurile Organizației Mondiale a Sănătății. Aici, fiecare pacient beneficiază de un program de tratament personalizat, adaptat pentru afecțiuni precum Depresie, Anxietate, Schizofrenie, Tulburare Bipolară, Autism, Adhd, Adicții, Tulburări ale Copiilor și Adolescenților și Tulburare de Personalitate de Tip Borderline. Suntem singura clinică din România ce oferă programe specializate pentru aceste afecțiuni și suntem autorizați să implementăm metoda de tratament DBT, recunoscută ca fiind una dintre cele mai eficiente, cu pana la 60% decat oricare alte metode pentru anumite diagnostice.

Echipa noastră completă de specialiști, alături de intervențiile psihologice conform standardelor internaționale, asigură un mediu cald, intim și respectuos, în care fiecare pacient se simte înțeles și sprijinit. Alături de ei am implementat intervenții psihologice recomandate de ghidurile internaționale care lipseau în România, dar de care aveam nevoie cu desavarsire.

Premiată pentru „Cele mai bune practici medicale”, Clinica Hope a fost prima si singura clinică de sănătate mintală care a primit prestigiosul premiu Rose of Paracelsus.

Când te confrunți cu o suferință psihică, îți dorim să știi că la noi găsești un mediu complet opus holurilor reci și impersonale ale unor spitale tradiționale. Aici nu te vei simți ca un număr într-o mulțime sau ca un „nebun” pe care ceilalți îl privesc cu judecată. La Clinica Hope, fiecare pas este îndreptat către intimitate, căldură și înțelegere. Ai timpul și spațiul necesar pentru a-ți pune întrebările, pentru a primi răspunsuri și pentru a fi tratat cu respect și delicatețe, într-un cadru de confidențialitate și punctualitate.

Ani de experiență în domeniu

Clinica noastră a parcurs un drum impresionant pentru a ajunge la forma actuală. De la începuturile noastre în 2009 și până în prezent, am făcut progrese remarcabile, devenind cea mai mare clinică de specialitate în domeniul Psihiatrie-Psihologie. Cu trei sedii în București, precum și câte unul în Cluj, Iași și Timișoara, avem o echipă formată din peste 100 de specialiști dedicați. Este demn de menționat că majoritatea medicilor și terapeuților noștri au o experiență de peste 10 ani în domeniu, ceea ce garantează un nivel înalt de expertiză și îngrijire pentru toți pacienții noștri.

Suntem specializați în tratamentul unei game variate de afecțiuni, inclusiv:

 • ANXIETATE
 • DEPRESIE
 • TULBURARE BIPOLARĂ
 • TULBURARE DE PERSONALITATE DE TIP BORDERLINE
 • SCHIZOFRENIE
 • INSOMNIE
 • DEPENDENȚA DE ALCOOL ȘI TUTUN
 • TULBURĂRI SPECIFICE COPIILOR ȘI ADOLESCENȚILOR
 • ADHD
 • AUTISM

Care sunt procedurile medicale cele mai importante/frecvente oferite:

Pentru a asigura o eficiență maximă și conform normelor europene, îmbinăm serviciile de Psihoterapie cu cele de Psihiatrie și monitorizăm periodic progresul prin realizarea unor teste psihologice de evaluare. Ne adresăm întregii familii, inclusiv bătrânilor, adulților, părinților adolescenților și copiilor. De asemenea, oferim servicii importante de logopedie, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Am dezvoltat programe de tratament conform ghidurilor internaționale, care includ cursuri de psihoeducație, psihoterapie, cursuri de abilități, psihiatrie și rapoarte de progres, asigurând astfel îngrijire completă și personalizată pentru fiecare pacient.

Avantajele oferite de clinica noastra:

 1. Programe de tratament unice în România: Pentru unele diagnostice, oferim singurele programe de tratament disponibile în țară, adaptate nevoilor specifice ale pacienților.
 2. Programe complete de tratament: Indiferent de diagnostic, asigurăm programe complete de tratament care implică colaborarea tuturor specialiștilor din domeniu, pentru a oferi pacienților cea mai bună îngrijire posibilă.
 3. Decontare prin CNAS: Serviciile noastre sunt disponibile și cu decontare prin Casa Națioanlă de Asigurări de Sănătate (CNAS), facilitând accesul la tratament pentru un număr mai mare de pacienți.
 4. Terapie online: Oferim, de asemenea, terapie online, astfel încât pacienții să poată beneficia de servicii de sănătate mintală într-un mod comod și accesibil, indiferent de locație sau programul personal.

Există mai multe motive și situații pentru care ar fi benefic să vă adresați cabinetului nostru:

 • Neliniști, palpitații sau atacuri de panică: Dacă simțiți o anxietate constantă sau experimentați atacuri de panică, este important să căutați ajutor pentru a înțelege și a gestiona aceste simptome.
 • Lipsă de energie și chef de viață: Dacă vă simțiți lipsit de energie și motivație sau aveți dificultăți în găsirea bucuriei în activitățile zilnice, terapia poate fi utilă pentru a identifica cauzele și a găsi modalități de a vă recâștiga vitalitatea.
 • Agitație, energie excesivă și nervozitate: Sentimentele intense de agitație sau nervozitate pot indica o nevoie de gestionare a stresului și a anxietății, iar terapia vă poate oferi tehnici și strategii pentru a vă calma și a vă echilibra emoțiile.
 • Gânduri și comportamente bizare: Dacă experimentați gânduri sau comportamente care vă preocupă sau care vă îngrijorează, este important să discutați cu un specialist pentru a evalua și a gestiona aceste simptome.
 • Emoții extreme și dureroase: Orice emoții intense și persistente, precum tristețe profundă, furie sau disperare, ar putea indica nevoia de sprijin emoțional și terapeutic pentru a face față și a depăși aceste stări.
 • Probleme cu somnul: Tulburările de somn, cum ar fi insomniile sau coșmarurile frecvente, pot afecta în mod semnificativ calitatea vieții. Terapia poate ajuta în identificarea cauzelor și în implementarea unor tehnici eficiente de gestionare a somnului.
 • Tulburări de concentrare: Dificultățile în menținerea atenției sau concentrării pot interfera cu performanța școlară, profesională sau cu relațiile interpersonale. Terapia poate oferi strategii și suport pentru a îmbunătăți aceste abilități cognitive.
 • Nevoia de dezvoltare personală: Chiar și în absența unei tulburări psihice, terapia poate fi benefică pentru explorarea și dezvoltarea personală, pentru îmbunătățirea relațiilor și a stimei de sine, sau pentru a face față schimbărilor și dificultăților vieții într-un mod sănătos și constructiv.

 

Recomandarile noastre

Recomandarea noastră este să vă informați înainte de a alege o clinică pentru tratarea problemelor dvs. de sănătate mintală. Este esențial să verificați serviciile oferite de clinică, dar mai ales să vă asigurați că medicul și terapeutul sunt specializați în domeniu. Pierderea timpului, a încrederii în sine și urmarea unui tratament greșit din cauza unui diagnostic incorect poate fi extrem de frustrantă și dăunătoare. Încercați să căutați profesioniști cu experiență în tratamentul problemelor dvs. pentru a vă îmbunătăți rapid calitatea vieții și pentru a reduce durata terapiei. La noi, găsiți toate serviciile necesare în același loc, evitând deplasările de la un cabinet la altul pentru consultații separate.

Care sunt cele mai frecvente erori, privind sănătatea, pe care am dori sa le eviti:

 1. Consultați întotdeauna un specialist pentru diagnostic și tratament. Evitați automedicația, chiar dacă cunoașteți pe cineva cu o afecțiune similară care s-a vindecat cu un anumit medicament. Fiecare persoană și fiecare boală sunt unice, iar reacțiile organismului la tratamente pot varia semnificativ.
 2. Alegeți cu grijă terapeutul potrivit. Este esențial să aveți o conexiune și o înțelegere bună cu terapeutul dvs., iar mediul terapeutic ar trebui să fie sigur, plăcut și încrezător. Procesul terapeutic poate fi lung și solicitant, iar o relație pozitivă și de încredere cu terapeutul este crucială pentru succesul acestuia. 

Înainte de a veni la clinica noastră, iată câteva lucruri pe care ar trebui să le faci:

 1. Informează-te despre simptomele tale pe site-ul nostru pentru a avea o mai bună înțelegere a problemei tale.
 2. Dacă dorești să beneficiezi de servicii decontate prin CNAS, discută cu colegii noștri la 0724792901 și asigură-te că ai trimitere de la medicul de familie, cardul de asigurat și cartea de identitate.
 3. Notează pe o foaie tratamentele pe care le urmezi în prezent, inclusiv medicamentele, dozele și modul de administrare. Adu cu tine toate actele medicale relevante legate de această problemă, cum ar fi rețetele, externările și buletinele de analize.
 4. Înainte de consultație, poți să-ți notezi pe o foaie îngrijorările și aspectele pe care dorești să le discuți cu specialistul.

Repere de orientare pentru a ajunge la cabinet:

Sediul 1: Str. Graului, nr. 21, Sector 4, Bucuresti

Sediul 2: Str. Virgil Plesoianu, nr. 79A, Sector 1, Bucuresti

Sediul 3: Str. Sfantul Stefan nr. 7 (zona Piata Unirii), Bucuresti

Sediul 4: Str. Padurii, nr. 9A. Cluj-Napoca

Sediul 5: Str. Bașota, nr. 2. et. 1, interfon 11, Iași

Sediul 6: Str. Arieș, nr. 3, Timișoara

 

Mai multe detalii:

www.clinica-hope.ro 

Clinica Hope

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Sediul 1: Str. Graului, nr. 21, Sector 4, Bucuresti Sediul 2: Str. Virgil Plesoianu, nr. 79A, Sector 1, Bucuresti Sediul 3: Str. Sfantul Stefan nr. 7 (zona Piata Unirii), Bucuresti Sediul 4: Str. Padurii, nr. 9A. Cluj-Napoca Sediul 5: Str. Bașota, nr. 2. et. 1, interfon 11, Iași Sediul 6: Str. Arieș, nr. 3, Timișoara

Tel: 0724792901

E-mail:

Web: www.clinica-hope.ro

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
Inchis
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!