Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica de Nutriție Kilostop

Clinica de Nutriție Kilostop

Prezentare Clinica de Nutriție Kilostop

Vezi toata descrierea

   Clinica de Nutritie Kilostop a ajutat până acum peste 20,000 de persoane sa slabească peste 225,000 kilograme, cu spirjinul echipei formate din 22 de medici nutritionisti.
   Dietele Kilostop sunt personalizate în funcţie de: alimentele tale preferate, metabolismul tău, programul tău zilnic, riscul cardiovascular, greutatea la care vrei să ajungi şi cu ce viteză vrei să parcurgi drumul către silueta dorită.
   Afli cu precizie de 99,8% câte kilograme de grăsime şi apă ai în corp cu ajutorul celui mai performant cântar din România (GAIA 359)
   La KiloStop afli cât de lent este metabolismul tău (cu precizie de 97,3%) folosind un aparat computerizat care măsoară oxigenul consumat de corpul tău în repaus.
   Afli care din cele 22 de vitamine şi minerale esenţiale lipsesc din dieta ta actuală prin intermediul Analizei Dietetice Aprofundate. KiloStop este singura clinică din România care efectuează această analiză.
  Dieteticienii Kilostoplucrează în paralel cu 22 de medici nutriţionişti pentru a-ţi oferi cele mai sănătoase şi gustoase reţete!
   80% din oamenii care slăbesc se îngraşă la loc! De aceea, am creat un program special pentru menţinere astfel încât să scapi o dată pentru totdeauna de kilogramele în plus.

Intra pe site-ul nostru www.kilostop.ro si PROGRAMEAZA-TE ACUM! 

Am ajutat peste 20,000 de pacienți să slăbească! Vrem să te ajutăm și pe tine!

Programează-te AZI și primești un bonus care să te ajute să slăbești.

Oferta zilei:

DISCOUNT LA CONSULTAȚIE

295 RON 250 RON

GRATUIT: ANALIZA COMPOZIȚIEI CORPORALE

Analiza Compoziției Corporale este investigația care îți arată ce procent de mușchi, apă și grăsime ai în corp dar și care este vârsta ta reală. Vei vedea astfel ce efecte au avut dietele anterioare asupra organismului tău și de ce nu mai slăbești.

La Kilostop această investigație se face cu cel mai performant cântar din România și îți arată de unde pleci ca să știi cum să-ți faci planul de slăbit.

Programează-te la telefon 021 9005!

 
 

Clinica de Nutriție Kilostop

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: *** KiloStop Unirii: Str. Cluceru Udricani, nr.18, Bucuresti. *** KiloStop Victoriei: Calea Victoriei nr. 155, bloc D1 Bucuresti.

Tel: 0219005

E-mail:

Web: www.kilostop.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
Inchis
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!