Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica de medicina integrata Sciencemed

Clinica de medicina integrata Sciencemed
Stiinta in armonie cu natura

Prezentare Clinica de medicina integrata Sciencemed

Vezi toata descrierea

Diagnostic precis și complet la nivel energetic, celular și organic. Tratament personalizat pentru fiecare pacient în parte și testat ca eficiență. Cel mai mare procent de vindecări dintre toate metodele medicale.

Medicina Integrată ScienceMed este, în acest moment, la nivel mondial, metoda cea mai modernă de diagnostic și tratament. Bazată pe studii științifice, metoda ScienceMed a reușit, pentru prima dată în istoria universală, integrarea medicinei alopate cu cele mai performante metode din medicina alternativă (naturistă).

Citește și Ghidul de vindecare. Pentru că sănătatea este valoarea noastră cea mai de preț, am pregătit cu drag pentru voi un ghid de vindecare. O sinteză a informațiilor referitoare la sănătate, echilibru, energie, prevenție, vindecare. Vă prezentăm succint modalități de abordare, cazuri și diagnostice, elemente ajutătoare, sfaturi despre alimentație. Când trebuie să ne prezentăm la medic, de ce să o facem, cum ne ajutăm singuri, cum gândim, ce facem cu corpul nostru. Citiți-l, descarcați-l și dați-l mai departe (de aici) oamenilor care vă sunt dragi. Cu cât mai mulți oameni îl citesc, cu atât mai bine ne va fi tuturor. Pentru că, nu-i așa, oamenii informați sunt mai buni, mai sănătoși și mai veseli.

Clinicile Sciencemed implementează un nou concept, acela de medicina integrată. Noi ne propunem vindecarea organismului ca un intreg, nu doar tratarea anumitor afecţiuni.

Fiecare pacient este unic şi ne propunem să găsim cea mai bună soluţie individualizată de diagnostic şi tratament. Medicina integrată este un concept nou, adaptat bolilor lumii moderne.

Avantajele acestui mod de abordare complex sunt: diagnosticare cat mai precoce şi exactă a bolilor, posibilitatea de a verifica eficienţa oricărui tratament. Cu ajutorul metodei de biorezonanţă se poate afla din momentul diagnosticării dacă tratamentul ales, fie el homeopatic, fitoterapic sau de sinteză este potrivit pacientului şi suferinţei sale. Se poate afla dacă medicamentul de sinteză are efecte negative şi asupra cărui organ se manifestă aceste efecte. Pot fi testate ca fiind potrivite sau nu cu persoana testată inclusiv cosmeticele si alimentele.

Fiecare metodă terapeutică luată individual are anumite limite, de aceea apreciem că medicina integrată, bazată pe cercetare ştiinţifică, implementată de medici, este soluţia problemelor de sănătate pentru oameni.

Medicina integrata Sciencemed a reusit sa preia cele mai performante metode medicale din medicina alternativa sau naturista:

  • Biorezonanţa după metoda Paul Schmidt – permite diagnosticarea si tratarea corpului la nivel energetic.
  • Electrosomatografia interstitiala - permite diagnosticarea la nivelul celular
  • Homeopatie
  • Fitoterapie
  • Terapie florală Bach
  • Gemoterapie

Mai multe informatii, articole, opinii si cazuri concrete pe blogul clinicii noastre, la adresa: www.sciencemed.ro/blog, sau pe site: www.sciencemed.ro

 

Clinica de medicina integrata Sciencemed

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Cuza Vodă nr. 132, bl. 1, scara 2, apartament 22, parter, interfon 22, sector 4

Tel: 0723175208

E-mail:

Web: www.sciencemed.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
Inchis
M
8:00-20:00
D
Inchis
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!