Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Clinica ConsiSENS

Clinica ConsiSENS
Clinica de consiliere psihologica si psihoterapie

Prezentare Clinica ConsiSENS

Vezi toata descrierea

Toti am fost copii, adolescenti…am devenit adulti.

Avem cu noi adunate bagaje multe, unele frumoase, unele mai putin frumoase, altele care se lasa duse greu…

Copii fiind poate nu stiam sa spunem ce ne displace, ce avem nevoie, ce ne lipseste sau din contra, ce ne place, ce ne dorim… Poate nu indrazneam sa cerem, poate din teama, din frica, din rusine sau poate pentru a nu deranja…

Adolescenti fiind ne luptam sa intelegem lumea din noi si din afara noastra, ne doream sa iesim invingatori, sa cucerim universul.

Astazi, suntem adulti si ducem cu noi in bagaj, amintiri si un trecut pe care il aducem in prezent prin ganduri, decizii sau simtiri. De aceea, uneori oferim sau nu oferim, cerem sau nu cerem, refuzam sau nu, primim sau nu primim. Poate din prea mult sau din prea putin, se intampla uneori sa traim momente cand simtim ca nu mai facem fata, momente cand gandurile ratacesc prea mult.

Uneori ne simtim coplesiti de situatii, nu ne mai intelegem pe noi si nu ne mai intelegem nici cu ceilalti, ne dorim sa restabilim echilibrul.

Traim momente cand nu mai gasim solutii pentru ca ceea ce simtim doare, ceea ce gandim ne sperie sau nu mai stim in ce directie sa mergem.

Echilibrul nostru se modifica necontenit. Pentru a pastra echilibrul este important sa facem ordine in viata noastra, in gandurile noastre, in trairile noastre.

Un dialog cu sine, in care te putem ghida sa gasesti resursele tale interioare, pentru a echilibra balanta ce se numeste “viata ta”, cu tot ce presupune ea: relatia ta cu tine si cu cei din jurul tau..

Clinica ConsiSENS

ILFOV

Voluntari

Adresa: Strada Mircea cel Batran, nr.15, Pipera (punct reper BRD Pipera)

Tel: 0762015480

E-mail:

Web: www.cabinetterapie.ro

L
8:00-20:00
V
8:00-20:00
M
8:00-20:00
S
8:00-20:00
M
8:00-20:00
D
0:00-0:00
J
8:00-20:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!