Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

CLINICA BROL

CLINICA BROL

Prezentare CLINICA BROL

Vezi toata descrierea

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 14 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.

Clinica va ofera servicii de chirurgie plastica, reconstructiva si estetica. Pe langa aceste servicii am venit in intampinarea clientilor nostrii si cu un cabinet modern de dermatologie dotat cu cele mai noi tehnologii laser si IPL. In clinica, de asemenea veti putea gasi si alte specialitati medicale precum: chirurgie generala, neorochirurgie.

Clinica este dotata cu 3 cabinete de consultatie si tratament, 1 bloc operator ultramodern cu 2 sali de operatii dotate conform standardelor europene in domeniu, saloane de preanestezie si saloane pentru supravegherea postoperatorie imediata precum si 20 de saloane cu 1 si 2 paturi ultramoderne reglabile prin telecomanda, fiecare cu grup sanitar propriu, aer conditionat, televizor, internet, telefon, precum si anexele aferente dotate la fiecare pat cu oxigen si sistem de aspiratie.

Intreaga echipa medicala condusa de prof dr Bratu are ca principal obiectiv sa asigure clientilor clinicii BROL rezultate excelente in conditii de siguranta maxima si confidentialitate prin pregatirea si modul de lucru profesionist datorat experientei acumulate in cei peste 14 ani de activitate in privat, in cele peste 12000 de interventii chirurgicale de complexitate foarte variata efectuate in clinica privata.

Te invitam intr-un mediu placut si destins cu o echipa primitoare si calda care te face sa te simti ca in familie!

Chirurgia estetica, dermatologie laser IPL

Oamenii cu o buna imagine personala sunt mai eficienti in activitatea lor, sunt mai siguri pe ei si interactioneaza pozitiv cu ceilalti avand mai mult succes in viata. Increderea in sine este o conditie esentiala pentru sanatatea si reusita noastra in viata! O operatie estetica va poate creste increderea in sine si va poate scapa de complexele pe care le aveti.

Chirurgia estetica are ca scop ameliorarea aspectului estetic al corpului, aceasta insemnand fie corectarea unor deficiente morfologice, fie indepartarea semnelor de imbatranire.

 

CLINICA BROL

TIMIS

Timisoara

Adresa: Str. Franyo Zoltan nr.6

Tel: 0722356238

E-mail:

Web: www.brol.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!