Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul MoreOfYou

Centrul MoreOfYou
Calea catre desavarsirea ta!

Prezentare Centrul MoreOfYou

Vezi toata descrierea

Centrul MoreOfYou reprezintă calea către echilibru şi armonie corp-minte-spirit. Echipa a acumulat o experiență de peste opt ani in zona terapiilor complementare, neurotehnologiei, psihologiei, coaching-ului şi dezvoltării personale și iţi pune la dispoziţie o serie de servicii pentru desăvarşirea ta: vindecare fizică, bunăstare emoţională, dezvoltare personală şi spirituală.

Servicii oferite:

  • Life Coaching
  • Antrenament mental
  • Echilibrare energetică
  • Vindecare reconectivă
  • Reconectare personală

Ne intoarcem la origini, la practicile străvechi de echilibrare și de extindere a gradului de conștiință, prin metode de vindecare energetică și prin meditație. Pe de altă parte, utilizăm cu succes metoda puternică a coaching-ului şi folosim tehnologii avansate din domeniul neuroștiințelor pentru a crea programe personalizate de antrenament mental. Rezultatul acestor direcții se constituie intr-o abordare originală a dezvoltării personale și a creșterii spirituale.

MoreOfYou este pionier şi lider pe piaţa din Romania a produselor audio cu afirmaţii şi / sau mesaje subliminale asistate de tonuri binaurale. Tehnologia audio utilizată este de ultimă generaţie.

Centrul MoreOfYou

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Str. Negustori nr. 34

Tel: 0213158383

E-mail:

Web: www.moreofyou.ro

L
10:00-19:00
V
10:00-19:00
M
10:00-19:00
S
0:00-0:00
M
10:00-19:00
D
0:00-0:00
J
10:00-19:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!