Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul Mindcare

Centrul Mindcare
We keep you in mind

Prezentare Centrul Mindcare

Vezi toata descrierea

MINDCARE este un centru de sanatate mentala care ofera servicii de psihiatrie si psihoterapie tuturor categoriilor de varsta ( adulti, copii si adolescenti) atat individual, cat si in cadrul grupurilor (psihoterapie de grup , sistemica (de familie), de cuplu) sau sub forma atelierelor de informare si suport (pe diferite teme).

Terapeutii Mindcare sunt specialisti care stiu sa asculte, nu critica, nu judeca, nu evalueaza, respecta si promoveaza libertatea si unicitatea fiecarui individ.

MINDCARE este spatiul in care problemele de sanatate mentala ale oricarei persoane pot fi adresate cu incredere si asistate cu profesionalism. Psihiatrii Mindcare sunt medici specialisti cu experienta atat in ambulator cat si in Spitalul “Al. Obregia”.

Psihoterapeutii MINDCARE au formare si certificare europeana in psihoterapie psihanalitica, tranzactionala , NLP , sistemica MINDCARE doreste sa se distinga prin competenta, profesionalism, responsabilitate si informarea corecta si specializata a publicului in domeniul sanatatii psihice.

Speram sa ne atingem scopul prin publicarea de articole de informare a publicului asupra psihologiei si psihoterapiei, dar si prin organizarea de evenimente pe teme de sanatate psihica, pentru persoanele ce lucreaza in acest domeniu.

In MINDCARE consideram ca sanatatea psihica porneste de la comunicare, ascultare si intelegere. Sunt principalele abilitati in care ne formam continuu si pe care dorim sa le impartasim prin legatura cu specialisti din medicina si psihologie.

Psihiatrie Adulti
Merg atunci cand viata mea obisnuita ma depaseste si apar simptome pe care nu le pot pune pe seama oboselii, stresului, varstei, unei boli somatice, partenerului, copiilor, etc.

Psihiatrie copii si adolescenti
Copilul si familia sa gasesc la MINDCARE o echipa de profesionisti dedicati si pregatiti sa ofere evaluarea diagnostica completa a problemelor de sanatate mintala specifice copilariei si adolescentei.

Psihoterapie
Aparitia unor situatii noi de viata care genereaza inadaptare, neplacere psihica si fizica, relatii inadecvate cu ceilalti, traume din prezent sau trecut, negasirea spontaneitatii, nemultumiri generate de performantele profesionale... ar putea fi cateva motive pentru a ajunge sa cauti un cabinet de psihoterapie sau consiliere.

Nutritie
Nutritia se adreseaza atat persoanelor care doresc informatii despre "cat" si "ce" ar trebui sa manance pentru a se mentine in forma, cat si celor carora comportamentul alimentar le pune in pericol sanatatea.

Programe speciale

Le multumim clientilor nostri pentru increderea acordata!

Centrul Mindcare

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: str. Henri Coanda, nr 33, et 1, sector 1, Langa hotel Minerva.

Tel: 0753535385

E-mail:

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!