Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul de Consiliere si Psihoterapie SELF

Centrul de Consiliere si Psihoterapie SELF

Prezentare Centrul de Consiliere si Psihoterapie SELF

Vezi toata descrierea

Centrul de Consiliere si Psihoterapie SELF a fost infiintat de Asociatia de Consiliere si Psihoterapie Psihanalitica din Bucuresti in 2011. Centrul ofera servicii de consiliere psihologica si psihoterapie, servicii adresate adultilor, adolescentilor si copiilor.

“Ne bucuram ca vom inaugura acest spatiu, unde clientii si pacientii nostri pot beneficia de serviciile unor profesionisti care le ofera sprijinul necesar in demersul de autocunoastere sau atunci cand se confrunta cu momente dificile”, a declarat Corneliu Irimia, Directorul Centrului SELF si Presedinte al ACPPB.


Serviciile de consiliere si psihoterapie sunt oferite la un tarif de 80 Ron/sesiune.
Plata se efectueaza, in numerar, la sfarsitul fiecarei sesiuni.
Nu exista posibilitatea platii cu card.

Tarife sociale:
In cazul persoanelor cu venituri mici (de exemplu: elevi, studenti, someri etc.) se poate face o reducere de pana la 50%. 

Consilierii si psihoterapeutii Centrului SELF lucreaza cu o gama larga de probleme si tulburari, cum ar fi anxietatea, depresia, tulburarile de alimentatie, relatiile problematice cu ceilalti, problemele si dificultatile legate de sexualitate, abuz, trauma, furie, doliu, etc.

Consilierea psihologica este o forma de terapie care implica lucrul cu un consilier sau psiholog care se concentreaza asupra anumitor aspecte ale vietii clientului, aspecte care ii creeaza acestuia neplacere si suferinta, cu scopul de a ameliora aceste situatii.

Consilierea este un proces ce presupune explorarea diverselor stari sufletesti, cum sunt tristetea sau anxietatea, pentru a intelege de unde provin si ce anume ar putea ajuta la imbunatatirea acestor situatii. In general, este un proces orientat catre aspecte specifice din prezent, este un proces suportiv menit sa redea clientului sentimentul ca detine controlul asupra propriei vieti.

Psihoterapia este procesul care faciliteaza abordarea unor aspecte sau probleme care creeaza dificultati, si pe care, probabil, pacientul le intampina de mai multa vreme. Psihoterapia merge mai in profunzime decat consilierea si, frecvent, abordeaza viata ca intreg, mai degraba decat sa se centreze asupra unor aspecte particulare din prezent. Psihoterapia urmareste cu foarte mare atentie felul in care pacientul a crescut, in care s-a dezvoltat, pentru a redescoperi cum era viata sa in copilarie. Aceasta stabileste cel mai adesea un model pentru unele dificultati pe care le intampina ca adult.

“In ultima vreme am constatat o crestere a cererii de psihoterapie si consiliere psihologica. Romanii incep sa constientizeze ca este firesc sa apeleze la un profesionist pentru a depasi mai usor unele probleme, ca a merge la psiholog inseamna a-ti aloca un timp pentru tine, pentru a-ti gasi echilibrul si starea de bine”, Corneliu Irimia, Directorul Centrului SELF si Presedinte al ACPPB.

Asociaţia de Consiliere şi Psihoterapie Psihanalitică din Bucureşti –
ACPPB – este o asociaţie profesională infiinţată in anul 2005 şi acreditată de către Colegiul Psihologilor din Romania pentru a realiza formarea psihologilor in consiliere psihologică (cu orientare psihodinamică), precum şi in psihoterapie cu orientare psihanalitică.

Centrul de Consiliere si Psihoterapie SELF

BUCURESTI

Bucuresti

Adresa: Crisana, nr 18

Tel: 0721363658

E-mail:

Web: http://centrulself.ro

L
9:00-21:00
V
9:00-21:00
M
9:00-21:00
S
10:00-16:00
M
9:00-21:00
D
Inchis
J
9:00-21:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!