Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul Medical RATIONAL- MED

Centrul Medical RATIONAL- MED

Prezentare Centrul Medical RATIONAL- MED

Vezi toata descrierea

In conformitate cu prevederile legislative in vigoare, respectiv Normele Generale de Protectie a Muncii 2002, Codul Muncii, Oridnul privind aprobarea unor indicatori de expunere si/sau efect biologic relevanti pentru stabilirea raspunsului specific al organismului la factori de risc de imbolnavire profesionala nr. 811/ 2001, Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a guvernului nr.96/2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca si cu analiza din punct de vedere ergonomic a posturilor de munca pentru FIMP RO , Centrul Medical Rational-Med Timisoara va ofera servicii de medicina muncii conforme expunerii profesionale la riscuri, dupa cum urmeaza:

1. VALOAREA SERVICIILOR
A. CONTROL MEDICAL PERIODIC

ABONAMENT LUNAR sau ABONAMENT ANUAL

1, 8 E/persoana/ luna personal productie 21.6 E/ persoana/ an
1.3 E/persoana/luna personal tesa 15.6 E/persoana/an
1.8 E/persoana/luna personal care conduce masina firmei

Nota 1. In cazul depistarii anumitor afectiuni medicul de medicina muncii, de comun acord cu beneficiarul, poate recomanda examene medicale suplimentare necesare diagnosticului.
Nota 2. Pentru societatile cu peste 20 angajati, serviciile medicale se pot efectua, la cerere, la sediul beneficiarului, in conditii corespunzatoare.

B. EXAMENUL MEDICAL LA ANGAJARE
Examenul medical la angajare se tarifeaza la pretul de 21.6 E/ PERSOANA LA ANGAJARE sau 15.6 E/PERSOANA in functie de meserie.
Examenul medical la angajare include de asemenea toate examinarile care se efectueaza la controlul medical periodic pentru categoria de personal respectiva.

C. INTOCMIREA DOCUMENTATIEI PENTRU FEMEILE GRAVIDE SI/SAU CARE ALAPTEAZA
Acest serviciu este asigurat de catre Centrul Medical Rational- Med gratuit tuturor beneficiarilor, indiferent de numarul total de salariati, incluzand analiza ergonomica a muncii pentru salariata gravida si/sau care alapteaza, intocmirea raportului de evaluare, a informarii gravidei si eliberarea fisei de aptitudine in termenele prevazute de lege.

D. PARTICIPAREA MEDICULUI DE INTREPRINDERE SI/SAU DE MEDICINA MUNCII LA SEDINTELE PERIODICE ALE COMITETULUI DE SANATATE SI SECURITATE IN MUNCA
Acest serviciu este acordat gratuit tuturor beneficiarilor cu peste 50 de salariati care au organizat Comitetul de Sanatate si Securitate in Munca.
Nota. Anuntarea sedintelor Comitetului de Sanatate si Securitate in Munca se va face cu 2 saptamani inaintea organizarii, pentru a putea garanta prezenta medicului de intreprindere si/sau de medicina muncii.

Suplimentar, gratuit, Centrul Medical Rational-Med intocmeste raportarea anuala catre beneficiar, raportarea anuala catre Directia de Sanatate Publica, vizeaza fisele de protectia muncii si intocmeste raportul de evaluare de medicina muncii.

Centrul Medical RATIONAL- MED

TIMIS

Timisoara

Adresa: Str. Zurich, nr. 48

Tel: 0256219901

L
0:00-0:00
V
0:00-0:00
M
0:00-0:00
S
0:00-0:00
M
0:00-0:00
D
0:00-0:00
J
0:00-0:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!