Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!

Clinica medicala

Centrul Medical Hypocrate Timsoara

Centrul Medical Hypocrate Timsoara

Prezentare Centrul Medical Hypocrate Timsoara

Vezi toata descrierea

Centrul Medical Hypocrate a carui activitate a inceput in luna iulie a anului 2003 reprezinta prima unitate medicala privata cu profil pediatric in sistem ambulatoriu. Centrul Medical Hypocrate are sediul pe strada Dr. Iosif Nemoianu nr.9, ap.2, fiind situat la circa 50 de metri de Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii Louis Turcanu, in zona centrala a municipiului.

Accesul pacientiilor se poate realiza in si din 3 directii: pietonal, auto, cu posibilitati de parcare si mijloace de transport in comun, adica 2 linii de troleibuz si 4 linii de tramvai.

Perimetrul centrului medical este de circa 200 metri patrati. Spatiul exterior corespunde accesului din strada Dr. Iosif Nemoianu si este amenajat pe o suprafata de circa 30 metrii patrati. cu o alee, o zona verde, o fantana arteziana, banci exterioare si instalatie de iluminat artificiala.

Spatiul interior avand o suprafata utila de circa 170 metrii patrati este structurat astfel: un hol de acces, o scara interioara, un birou de primire, programare si evidenta pacientilor, o sala de asteptare cu ambient audio-video, 4 holuri interioare de access spre cabinetele de consultatii si spre spatiile anexe administrative, 5 cabinete de consultatii si servicii medicale.

Cabinetul 1 prezinta un specific chirurgical. Cabinetele 2 si 3 au un specific medical atat pediatric cat si adulti. Cabinetul 4 este structurat pentru consultatiile O.R.L.. Cabinetul 5 este compus din 2 subcompartimente: 5A avand activitate de punct de laborator si de sala de ghips, 5B cu specific chirurgical, ginecologic si audiometric.

In curs de finalizare este si o sala de mici interventii prevazuta cu un salon rezerva de 2 locuri, cu grup sanitar propriu. Sterilizarea instrumentelor si a materialelor sanitare se face intr-un spatiu special amenajat.

Partea administrativa a centrului medical este formata dintr-o toaleta pentru pacienti, un vestiar cu grup sanitar pentru personal si un birou administrativ deasemenea cu grup sanitar.

Activitatea medicala este asigurata de peste 25 de medici primari si specialisti activi in cadrul spitalelor clinice universitare din Timisoara, majoritatea fiind cadre didactice ale Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes. Deasemenea activitatea este asigurata si de 6 cadre medii si auxiliare.

Programarea pacientilor se face fie telefonic la nr. 0256/202.202, fie direct la biroul de primire. Programul de activitate este de 12 ore pe zi in zilele lucratoare si de 6 ore pe zi in cele nelucratoare si sarbatori legale.

Centrul Medical Hypocrate Timsoara

TIMIS

Timisoara

Adresa: Str. Dr. Iosif Nemoianu, nr. 9, ap. 2,

Tel: 0256202202

Fax: 0256-222.777

E-mail:

Web: www.cmhypocrate.ro

L
9:00-18:00
V
9:00-18:00
M
9:00-18:00
S
9:00-13:00
M
9:00-18:00
D
Inchis
J
9:00-18:00
Reprezinti o clinica medicala? Uite cum te putem ajuta!